Κόσμος

Γερμανία: Εξόριστοι οι βουλευτές του ακροδεξιού AfD! Θα συνεδριάσουν στην Πολωνία

Στην Πολωνία θα αναγκαστούν να συνεδριάσουν οι βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος AfD στη Γερμανία από αύριο μέχρι και την Κυριακή.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Και αυτό γιατί πολλά γερμανικά ξενοδοχεία αρνήθηκαν να δεχθούν να γίνει το συνέδριο του AfD στο χώρο τους σύμφωνα με τα όσα επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Έτσι οι 70 από τους 91 βουλευτές του κόμματος AfD θα βρεθούν από αύριο το βράδυ στην πόλη Σέτσιν, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία.

Η απόφαση να γίνει το συνέδριο στην Πολωνία ελήφθη για πολλούς λόγους, σύμφωνα με τον όμιλο μέσων ενημέρωσης RND. Ο ένας από αυτούς είναι ότι οι τιμές των ξενοδοχείων είναι χαμηλότερες στη γειτονική χώρα. Επιπλέον, πολλά γερμανικά ξενοδοχεία αρνήθηκαν να τους φιλοξενήσουν ή ακύρωσαν τις κρατήσεις.

Μια τέτοια συνέλευση των μελών της AfD είχε ακυρωθεί τον περασμένο Μάρτιο όταν ένας ξενοδόχος αρνήθηκε να τους δεχτεί, φοβούμενος την “αρνητική διαφήμιση”. Ακόμη ένας λόγος που πηγαίνουν στην Πολωνία είναι για να αποφύγουν τις αντιδιαδηλώσεις, γι’ αυτό άλλωστε και το AfD είχε ματαιώσει και την εκλογική βραδιά στο Βερολίνο στις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γαλλία: Πλήρωνε μία 90χρονη για να του αφήσει το σπίτι όταν πεθάνει, αλλά «έφυγε» πρώτος και εκείνη έζησε ως τα 122
Μετά τον θάνατό του, οι όροι του συμβολαίου υποχρέωσαν τη σύζυγο και την οικογένειά του να συνεχίσουν να πληρώνουν την υπεραιωνόβια μέχρι και τον δικό της θάνατο
Πλήρωνε κάθε μήνα 90χρονη Γαλλίδα για να πάρει το σπίτι της όταν πεθάνει, αλλά πέθανε πρώτος και αυτή έζησε ως τα 122
Ερντογάν: «Παρακολουθούμε στενά τυχόν βήματα της Ελλάδας ή του Ισραήλ που μπορεί να παραβιάζουν τα δικαιώματά μας»
Αντί να συζητάμε σήμερα ποιες συνέπειες θα είχε μια υποθετική στρατιωτική σύγκρουση για τη Συμμαχία, θα ήταν πιο σκόπιμο να επικεντρωθούμε στη διπλωματία για να αποτρέψουμε μια τέτοια πιθανότητα», τόνισε ο Ερντογάν
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν