Κόσμος

Γερμανία: «Εκτόξευση» του αριθμού των νεκρών από κορονοϊό σε ένα 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Νέα αύξηση νεκρών και κρουσμάτων κορονοϊού είχαμε την Τρίτη (6/4) στην Γερμανία. Το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους 298 άνθρωποι, ενώ την Δευτέρα (5/4) καταγράφηκαν 90 θάνατοι που οφείλονταν σε επιπλοκές της COVID-19.

Ειδικότερα, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 9.677 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 2.910.445, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ. Παράλληλα, άλλοι 298 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας να φθάνει τους 77.401 νεκρούς ως εδώ, κατά την ίδια πηγή.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η ένταση μεταξύ Καγκελαρίας και κρατιδίων για την χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού κλιμακώνεται. Κάποιες τοπικές κυβερνήσεις επιμένουν να προχωρήσουν στην άρση των περιορισμών παρά τις προειδοποιήσεις της Ανγκελα Μέρκελ, η οποία απείλησε ακόμη και με επιβολή ενιαίων μέτρων σε ομοσπονδιακό επίπεδο, επικαλούμενη το Σύνταγμα και τον όρκο της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φόβοι για επικίνδυνη κλιμάκωση και μαζική επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν - Πιθανή νέα εμπλοκή του Ισραήλ
Ο Νετανιάχου, θα πραγματοποιήσει σήμερα σύσκεψη εθνικής ασφάλειας με τη συμμετοχή κορυφαίων υπουργών και στενών συνεργατών του, την ώρα που εντείνονται οι εκτιμήσεις για κοινή δράση ΗΠΑ και Τελ Αβίβ στην Τεχεράνη
Social Media