Κόσμος

Γερμανία: Ιορδανός οδηγός ταξί καταδίωξε και τραυμάτισε γυναίκες στην Κολωνία

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τον τρόμο σκόρπισε ένας Ιορδανός, οδηγός ταξί στην Κολωνία της Γερμανίας. Ο 44χρονος χτύπησε εσκεμμένα με το αυτοκίνητό του «πολλές» γυναίκες στην παλιά πόλη και στην περιοχή κοντά στον Ρήνο.

Κάποιες από τις γυναίκες που καταδίωξε και χτύπησε με το ταξί του ο 44χρονος Ιορδανός στην Κολωνία της Γερμανίας έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως μετέδωσε η BILD, ο οδηγός μπήκε με μεγάλη ταχύτητα στην περιοχή και οδήγησε το ταξί του, ένα Volkswagen Passat, κατευθείαν πάνω σε δύο γυναίκες, ηλικίας 22 και 23 ετών.

Κατόπιν οδήγησε προς τις όχθες του Ρήνου και προσπάθησε να χτυπήσει ακόμη τρεις γυναίκες, η μία εκ των οποίων κατάφερε να τον αποφύγει.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι ο 44χρονος στόχευε αποκλειστικά γυναίκες και μάλιστα επιτάχυνε πριν από τη σύγκρουση.

Τον οδηγό ακινητοποίησε τελικά ένας σερβιτόρος σε παρακείμενη μπιραρία, ο οποίος καταδίωξε με τα πόδια το ταξί, θέτοντας και τον εαυτό του σε κίνδυνο, καθώς ο οδηγός επιχείρησε να τον χτυπήσει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.

Όπως έγινε κατόπιν γνωστό, το ίδιο ταξί είχε νωρίτερα χτυπήσει και τραυματίσει σοβαρά μία γυναίκα στο Έσεν.

Ερευνάται από τις αρχές εάν επρόκειτο και για τον ίδιο οδηγό.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κοκαΐνη και κάνναβη και η αστυνομία θεώρησε τον άνδρα ύποπτο για χρήση κοκαΐνης, ενώ το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου τον παρέπεμψε σε ψυχιατρική κλινική.

Τα κίνητρά του παραμένουν ασαφή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ραφαέλ Γκλικσμάν: Ο εγγονός σοβιετικού κατασκόπου που διεκδικεί την προεδρία της Γαλλίας – Η σχέση του με την anchorwoman Λέα Σαλαμέ
Ο ελιτιστής ευρωσοσιαλιστής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις προεδρικές εκλογές στη Γαλλία και φιλοδοξεί να αναμετρηθεί πολιτικά με τον Ζαν-Λικ Μελανσόν
Ραφαέλ Γκλικσμάν
Το Ιράν απειλεί να χτυπήσει τη Βουλγαρία γιατί «βοηθάει τις ΗΠΑ»: «Δικαίωμά μας να απαντήσουμε»
Το Ιράν προειδοποιεί ότι διατηρεί το δικαίωμα να πλήξει οποιαδήποτε τοποθεσία χρησιμοποιείται για την εξαπόλυση επιθέσεων εναντίον του, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπροσώπου του ιρανικού υπουργείου Εξωτερικών
Ιράν