Κόσμος

Γερμανία – Κορονοϊός: 63 θάνατοι και πάνω από 13.000 κρούσματα σε 24 ώρες

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του κορονοϊού αυξήθηκε κατά 13.363 τις προηγούμενες 24 ώρες στη Γερμανία. Το ίδιο διάστημα 63 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19. 

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί 671.868 κρούσματα. Ο απολογισμός των θυμάτων της πανδημίας του κορονοϊού στη Γερμανία φθάνει πλέον τους 11.352 νεκρούς ως αυτό το στάδιο, κατά την ίδια πηγή.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η πιο δύσκολη ώρα για τον Ζελένσκι: Το τελεσίγραφο 6 ημερών και οι εδαφικές παραχωρήσεις που «δωρίζουν» στη Ρωσία έκταση ίση με το Λουξεμβούργο
Οι απειλές του Πούτιν για κατάληψη περισσότερων εδαφών αν η Ουκρανία αρνηθεί και το σχόλιο Τραμπ για τον Ζελένσκι: «Αν δεν του αρέσει, θα συνεχίσουν να πολεμούν»
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 187
Πούτιν: «Το σχέδιο Τραμπ των 28 σημείων για την Ουκρανία θα μπορούσε να αποτελέσει βάση για μια τελική ειρηνευτική συμφωνία»
Η Ρωσία θα κέρδιζε αμαχητί μια έκταση ίση με το Λουξεμβούργο, σύμφωνα με νέα ανάλυση - Ο Πούτιν επιβεβαίωσε ότι η Ρωσία έλαβε σχέδιο του Λευκού Οίκου για τον τερματισμό του πολέμου
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν 189
Προειδοποιεί ο ΓΓ του ΟΗΕ: «Κάθε Ειρηνευτική λύση για την Ουκρανία πρέπει να σέβεται την εδαφική της ακεραιότητα»
«Πρέπει να επιτραπεί στην Ουκρανία να αποφασίσει από μόνη της σχετικά με το πώς θα τερματίσει τον πόλεμο» τονίζει από την πλευρά του ο Φινλανδός πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες