Κόσμος

Γερμανία – κορονοϊός: Η κυβέρνηση ζητά να αποφεύγονται τα μη αναγκαία ταξίδια στο εξωτερικό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Να αποφεύγονται τα μη αναγκαία ταξίδια στο εξωτερικό ζήτησε εκ νέου η κυβέρνηση στη Γερμανία, ακόμη και όταν δεν υπάρχει «ταξιδιωτική προειδοποίηση» για μια περιοχή.

Αναφερόμενη στο γεγονός ότι η Μαγιόρκα αφαιρέθηκε από τον κατάλογο των «περιοχών κινδύνου» του Ινστιτούτου «Ρόμπερτ Κοχ», με αποτέλεσμα αυτομάτως να αρθεί και η σχετική ταξιδιωτική οδηγία, η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία ‘Αντεμπαρ τόνισε: «Η απουσία ταξιδιωτικής προειδοποίησης δεν αποτελεί πρόσκληση για ταξίδια. Εξακολουθούμε να συμβουλεύουμε να αποφεύγονται όλα τα μη αναγκαία ταξίδια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Έχουμε τον έλεγχο των Στενών του Ορμούζ – Οι Φρουροί της Επανάστασης έχουν αποδεκατιστεί
Νέο μήνυμα του Αμερικανού προέδρου την ώρα που η Τεχεράνη αμφισβητεί τους αμερικανικούς ισχυρισμούς και ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχουν συζητήσεις για παράταση της εκεχειρίας
Ντόναλντ Τραμπ
ΗΠΑ: Παρένθετη μητέρα αρνήθηκε να κάνει άμβλωση όταν το ζήτησαν οι βιολογικοί γονείς – «Πώς θα μπορούσα να ζήσω με τη συνείδησή μου;»
Η Μακένα Γουέστ βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τους βιολογικούς γονείς του αγοριού, το οποίο έχει διαγνωστεί με σοβαρή καρδιοπάθεια
Έγκυος