Κόσμος

Γερμανία: Ξεπέρασαν τις 8.000 οι νεκροί από κορονοϊό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμη 72 ασθενείς υπέκυψαν στον κορονοϊό τις προηγούμενες 24 ώρες στη Γερμανία, με το σύνολο των θυμάτων της πανδημίας να ανέρχεται σε 8.007.

Επόσης εντοπίστηκαν 513 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης με τον αριθμό τους να φθάνει τα 175.210, όπως δείχνουν τα δεδομένα του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ.

Ο ημερήσιος απολογισμός θανάτων είναι υψηλότερος από αυτόν που καταγραφόταν μία ημέρα νωρίτερα, όπως και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων (ήταν 21 και 342 αντίστοιχα).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κέιτ Μίντλετον: Νέες εικόνες με την οικογένειά της μετά την απαιτητική πρόκληση των Three Peaks – Η αγκαλιά του Γουίλιαμ και των παιδιών της
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανήβηκε τις τρεις υψηλότερες κορυφές της Αγγλίας, της Σκωτίας και της Ουαλίας μέσα σε 24 ώρες με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για φιλανθρωπική οργάνωση που στηρίζει ασθενείς με καρκίνο
Κέιτ Μίντλετον: Νέες εικόνες με την οικογένειά της μετά την απαιτητική πρόκληση των Three Peaks – Η αγκαλιά του Γουίλιαμ και των παιδιών της
Σάλος με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Αυστραλίας Άντονι Αλμπανέζε: «Θα έκανα σεξ με την Κάιλι Μινόγκ»
Οι «καυτές» ερωτήσεις συνεχίστηκαν με την Όσμπρον να τον ρωτά αν με τη σύζυγό του, Τζόντι Χέιντον, «το κάνουν σαν κουνέλια» με τον ίδιο να απαντά αστειευόμενος: «όταν έχουμε χρόνο….»
O Άντονι Αλμπανέζε
7