Κόσμος

Γερμανία: Σημαδεύουν τα σπίτια των Εβραίων με το Αστέρι του Δαβίδ – Ανατριχιαστικές εικόνες

Μνήμες μιας σκοτεινής εποχής ξύπνησαν στην Γερμανία, καθώς κάποιοι έσπευσαν μέσα στην νύχτα να σημαδέψουν τα σπίτια στα οποία κατοικούν Εβραίοι!

Συγκεκριμένα, κάποιες οικογένειες Εβραίων στο Βερολίνο ξύπνησαν το πρωί του Σαββάτου και διαπίστωσαν ότι κάποιοι είχαν βάλει στις εξώπορτές τους το Αστέρι του Δαβίδ. Μια πρακτική που παραπέμπει στη ναζιστική Γερμανία.

Η εκπρόσωπος εβραϊκών οργανώσεων της Γερμανίας Anna Staroselski  δημοσίευσε στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) φωτογραφίες «από ιδιωτικές κατοικίες στις οποίες ζουν Εβραίοι που σημαδεύτηκαν με τα αστέρια του Δαβίδ», όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Δείτε το ανατριχιαστικό tweet:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του Νικολά Σαρκοζί - «Προσευχήθηκα για να έχω τη δύναμη να σηκώσω τον σταυρό της αδικίας»
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου και θα μας αποκαλύψει ποια ήταν η καθημερινότητα του πρώην Προέδρου μέσα στην φυλακή
Ο Νικολά Σαρκοζί