Κόσμος

Γερμανία: Σημαδεύουν τα σπίτια των Εβραίων με το Αστέρι του Δαβίδ – Ανατριχιαστικές εικόνες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μνήμες μιας σκοτεινής εποχής ξύπνησαν στην Γερμανία, καθώς κάποιοι έσπευσαν μέσα στην νύχτα να σημαδέψουν τα σπίτια στα οποία κατοικούν Εβραίοι!

Συγκεκριμένα, κάποιες οικογένειες Εβραίων στο Βερολίνο ξύπνησαν το πρωί του Σαββάτου και διαπίστωσαν ότι κάποιοι είχαν βάλει στις εξώπορτές τους το Αστέρι του Δαβίδ. Μια πρακτική που παραπέμπει στη ναζιστική Γερμανία.

Η εκπρόσωπος εβραϊκών οργανώσεων της Γερμανίας Anna Staroselski  δημοσίευσε στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) φωτογραφίες «από ιδιωτικές κατοικίες στις οποίες ζουν Εβραίοι που σημαδεύτηκαν με τα αστέρια του Δαβίδ», όπως χαρακτηριστικά έγραψε.

Δείτε το ανατριχιαστικό tweet:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «τραπέζωσε» την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τεχνολογίας από τον Έλον Μασκ μέχρι τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Το παρών έδωσαν ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σούνταρ Ποτσάι, ο ιδρυτής της Nvidia, Τζένσεν Χουάνγκ, ο πρόεδρος της OpenAI, Γκρεγκ Μπρόκμαν και ο CEO της Anthropic, Ντάριο Αμοντέι
Ο Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε στον Λευκό Οίκο τα κορυφαία ονόματα της τεχνολογίας
Λίντσεϊ Κλάνσι: Ανατροπή από την υπεράσπιση μετά το αδιέξοδο στη δίκη για τον θάνατο των 3 παιδιών της – «Πού είναι τα αποδεικτικά στοιχεία;»
Ο δικηγόρος της 36χρονης μητέρας αμφισβητεί πλέον ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να τη συνδέουν με τους θανάτους των τριών παιδιών της - Τι απαντά η εισαγγελέας
Η Λίτσει Κλάνσι