Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Γερμανία: Στο εδώλιο ο καθηγητής που σκότωσε και έφαγε 43χρονο

Γερμανία: Στο εδώλιο ο καθηγητής που σκότωσε και έφαγε 43χρονο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση κανιβαλισμού στο Βερολίνο στη Γερμανία, όπου ένας 41χρονος καθηγητής λυκείου γνωστός και ως Στέφαν Τ., κατηγορείται ότι σκότωσε έναν άλλο άνδρα και έφαγε μέλη του τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η δίκη του Στέφαν Τ. ξεκίνησε την Τρίτη στο Βερολίνο. Οι δύο άνδρες από τη Γερμανία εικάζεται ότι γνωρίστηκαν σε ιστοσελίδα γνωριμιών και συναντήθηκαν στο διαμέρισμα του υπόπτου μερικές ώρες αργότερα. Εκεί ο 41χρονος φέρεται να σκότωσε τον 43χρονο και να τον τεμάχισε με σκοπό τον κανιβαλισμό.

Σύμφωνα με την εισαγγελία ο 41χρονος κατηγορείται ότι έφαγε μέλη του σώματος και στη συνέχεια πέταξε τα υπόλοιπα σε διάσπαρτα σημεία του Βερολίνου. 

Ύστερα από αρκετές εβδομάδες άρχισαν να εντοπίζονται λείψανα σε δάσος στη συνοικία Πάνκοβ του Βόρειου Βερολίνου. 

Η αστυνομία εντόπισε – μέσω του κινητού τηλεφώνου του θύματος – τον οδηγό ταξί που τον μετέφερε στο διαμέρισμα του δράστη, ενώ κατάφερε να βρει διαδικτυακές αναζητήσεις του υπόπτου για τον κανιβαλισμό. Τα παραπάνω στοιχεία σε συνδυασμό με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους οδήγησαν στη σύλληψη του καθηγητή.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις