Κόσμος

Γερμανία: Υψηλός αριθμός θανάτων από κορονοϊό για 3η συναπτή μέρα

Τα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 7.380 τις προηγούμενες 24 ώρες. Οι συνολικές μολύνσεις στη χώρα, όπως αναφέρουν τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ρόμπερτ Κοχ, φθάνουν πλέον τις 3.669.870. 

Επίσης, το τελευταίο 24ωρο στην Γερμανία υπέκυψαν άλλοι 192 ασθενείς με COVID-19, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας να φθάνει τους 88.187 νεκρούς μέχρι εδώ. Σημειώνεται ότι τις τελευταίες μέρες στη χώρα έχει αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των θανάτων συγκριτικά με τα στοιχεία της προηγούμενης εβδομάδας, όπου τα θύματα του κορονοϊού συνήθως δεν ξεπερνούσαν τα 100.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Αλί Χαμενεΐ δεν ήθελε για διάδοχό του τον Μοτζταμπά γιατί δεν τον θεωρούσε έξυπνο και κατάλληλο για ηγέτη - Τι γνώριζε ο Τραμπ
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου CBS, ο Αμερικανός πρόεδρος είχε ενημερωθεί σχετικά από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών
Ο πατέρας και ο γιος Χαμενεΐ
Η σπάνια φωτογραφία που μοιράστηκε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα για την ημέρα της μητέρας
Στην ανάρτησή ο Γουίλιαμ έγραψε: «Θυμάμαι τη μητέρα μου, σήμερα και κάθε μέρα, σκέφτομαι όλους όσους θυμούνται σήμερα κάποιον που αγαπούν, καλή Ημέρα της Μητέρας»
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα