Κόσμος

Γερμανικά ΜΜΕ: Αυτός θα είναι ο νέος υπουργός Εξωτερικών

Ο Χάικο Μάας αναμένεται να μετακινηθεί από το υπουργείο Δικαιοσύνης στο υπουργείο Εξωτερικών.

Ο σοσιαλδημοκράτης (SPD) Χάικο Μάας, μέχρι σήμερα υπουργός Δικαιοσύνης, θα αναλάβει το υπουργείο Εξωτερικών στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στον γερμανικό Τύπο σχετικά με τα στελέχη που θα συμμετάσχουν στην κυβέρνηση από τη πλευρά του SPD.

Τα ονόματα που ακούγονται για τη νέα κυβέρνηση

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιβεβαιώνεται ότι το υπουργείο Οικονομικών και την Αντικαγκελαρία θα αναλάβει ο Όλαφ Σολτς, ενώ το υπουργείο Εργασίας η Καταρίνα Μπάρλεϊ, το υπουργείο Οικογένειας η Καταρίνα Γκίφεϊ, το υπουργείο Δικαιοσύνης ο Ματίας Μιρς και το υπουργείο Περιβάλλοντος η Σβένια Σούλτσε.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: Εξετάζει αποκλιμάκωση του πολέμου και μεταφορά της ευθύνης για το Στενά του Ορμούζ σε άλλες χώρες
«Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίτευξη των στόχων μας, καθώς εξετάζουμε τη σταδιακή ολοκλήρωση των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων στη Μέση Ανατολή σε ό,τι αφορά το τρομοκρατικό καθεστώς του Ιράν»
Ντόναλντ Τραμπ
Η Μέση Ανατολή στις φλόγες: Ο Τραμπ μιλάει για αποκλιμάκωση χωρίς «κατάπαυση του πυρός» και ετοιμάζεται να στείλει χερσαίες δυνάμεις
Οι ΗΠΑ φέρονται έτοιμες να κάνουν κατάληψη στο νησί Χαργκ για να πιέσουν το Ιράν να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ - Η Τεχεράνη απαντά με πυραυλικές επιθέσεις στο Ισραήλ και με επανεμφάνιση του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Λίβανος