Κόσμος

Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η απεργία των πιλότων της αεροπορικής εταιρίας SAS

Εκατοντάδες είναι οι πτήσεις που έχουν ακυρωθεί εξαιτίας της απεργίας των πιλότων της αεροπορικής εταιρίας SAS.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η απεργία της αεροπορικής εταιρίας SAS με συνέπεια να ακυρωθούν εκατοντάδες πτήσεις που είχαν προγραμματιστεί για αύριο Κυριακή (28.04.2019) προκαλώντας προβλήματα στα σχέδια δεκάδων χιλιάδων επιβατών.

Οι πιλότοι της SAS απεργούν από χθες, μετά την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων για τους μισθούς τους, με συνέπεια να ακυρωθεί περίπου το 70% των προγραμματισμένων πτήσεων, επηρεάζοντας τις πτήσεις που είχαν προγραμματίσει περίπου 170.000 ταξιδιώτες για το Σαββατοκύριακο.

«Ζητούμε συγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μας από τους πελάτες μας, που επηρεάζονται από την συνεχιζόμενη απεργία των πιλότων», ανέφερε μία ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η SAS, σχετικά με τις πτήσεις που ακυρώνονται για το Σαββατοκύριακο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι στην Αλβανία έπειτα από άγρια επίθεση - 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
Ο 21χρονος κατά τη διάρκεια συμπλοκής σε beach bar φέρεται να μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους εμπλεκόμενους που είχαν πιαστεί στα χέρια, με αποτέλεσμα να δεχτεί τα θανατηφόρα χτυπήματα
Αλβανία: Νεκρός Πορτογάλος τουρίστας στο Εξαμίλι έπειτα από άγρια επίθεση – 11 συλλήψεις, δύο αναζητούνται
6
Νιαζί Κιζίλγιουρεκ: «Ντράπηκα που είμαι Τουρκοκύπριος» λέει ο πρώην ευρωβουλευτής για τις δολοφονίες Ισαάκ – Σολωμού
«Μετά την άγρια δολοφονία του Τάσου Ισαάκ, ο Ντενκτάς φιλοξένησε στο προεδρικό του μέγαρο όσους είχαν κουραστεί από το ''κυνήγι'' και τους πρόσφερε λεμονάδα για να δροσιστούν» θυμάται ο Κιζίλγιουρεκ
Ο Τουρκοκύπριος πρώην ευρωβουλευτής, Niyazi Kızılyürek