Κόσμος

Για πρώτη φορά πλάνα από συναυλίες των Who!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για να μετριάσουν την απογοήτευση των φανατικών θαυμαστών τους μιας και λόγω πανδημίας υποχρεώθηκαν να αναθεωρήσουν τα σχέδιά τους για συναυλίες, φέτος, οι Who εγκαινιάζουν σήμερα Σάββατο τη σειρά «Join Together @ Home on YouTube»: μια μίνι σειρά, επί έξι εβδομάδες, στην οποία θα παρουσιάζονται «ζωντανά και σπάνια πλάνα, μικρά βίντεο και άλλα, με κορύφωση μια περφόρμανς από ένα show που δεν είχε δει ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Σειρά… με συναυλίες!

Η σειρά ξεκινά σήμερα 8 Αυγούστου, στις 13:00 μμ EST με πέντε τραγούδια από το show των Who στο Shea Stadium, συναυλία – στο πλαίσιο της αποχαιρετιστήριας τουρνέ τους – που «άνοιξαν» οι Clash. Όπως σημειώνει το Rolling Stone, τα βίντεο θα είναι δωρεάν, αλλά οι επισκέπτες θα ενθαρρύνονται να προχωρήσουν σε δωρεές στα Teenage Cancer Trust και Teen Cancer America. Προς το παρόν, η μπάντα δεν έχει ενημερώσει για τα βίντεο τα οποία θα παρουσιαστούν στα επόμενα «επεισόδια» της σειράς.

Εγκαινίασαν τη φετινή χρονιά με μια σειρά συναυλιών με ακουστικά όργανα στο PRYZM του Λονδίνου, γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του ιστορικού show τους στο Leeds University. Προοριζόταν να είναι η εναρκτήρια εκδήλωση μιας εορταστικής για τους Who χρονιάς, αλλά όλα τα υπόλοιπα αναβλήθηκαν. Τώρα, σχεδιάζουν να συνεχίσουν την τουρνέ τον Μάρτιο του 2021, με εμφανίσεις σε σειρά ευρωπαϊκών πόλεων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αρχηγός ισραηλινού κόμματος μηνύει την σύζυγο του Νετανιάχου για δυσφήμιση: Τον κατηγορεί ότι γνώριζε για την επίθεση της Χαμάς το 2023
Ο Γιαΐρ Γκολάν, αρχηγός των Δημοκρατικών, απαντώντας στις δηλώσεις της Σάρα Νετανιάχου, υπέβαλε μήνυση για δυσφήμιση και υποκίνηση σε βία, καταγγέλλοντας «θεωρίες συνωμοσίας που επινοήθηκαν από σκοτεινότερα μυαλά»
Μπέντζαμιν και Σάρα Νετανιάχου
Οι κυρώσεις της Βρετανίας για τους εβραϊκούς οικισμούς θα μπορούσαν να είναι «δώρο» για την κυβέρνηση Νετανιάχου στο Ισραήλ
Πώς τα μέτρα του Λονδίνου στο εμπόριο με τους εβραϊκούς οικισμούς στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «μπούμερανγκ» και να ευνοήσει την δεξιά στο Ισραήλ
Προξενείο Βρετανίας στην Ιερουσαλήμ