Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Γιατί ο Γούντι Χάρελσον απέρριψε τον ρόλο του Τζέρι Μαγκουάιρ

Γιατί ο Γούντι Χάρελσον απέρριψε τον ρόλο του Τζέρι Μαγκουάιρ
Φωτογραφία αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο Γούντι Χάρελσον παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος που απέρριψε το ρόλο του αθλητικού πράκτορα Τζέρι Μαγκουάιρ, για την ομώνυμη ταινία.

Μιλώντας στο περιοδικό Esquire (τεύχος Σεπτεμβρίου) ο ηθοποιός είπε: «Μου προτάθηκε ο ρόλος του Τζέρι Μαγκουάιρ και τότε είπα στον Τζιμ (Τζέιμι Λ. Βρουκς, ένας από τους παραγωγούς της ταινίας), “Κανείς δεν πρόκειται να δώσει μία για έναν αθλητικό πράκτορα”».

Τελικά τον ρόλο πήρε ο Τομ Κρουζ, ο οποίος κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και μία υποψηφιότητα στην κατηγορία “Καλύτερος Ηθοποιός” των Όσκαρ, ενώ ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. κέρδισε Όσκαρ στην κατηγορία β’ αντρικού ρόλου για τον ρόλο τού Ροντ Ντίντουελ, ενός παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Μαγκουάιρ για να υπογράψει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

Ο 58χρονος ηθοποιός είπε ακόμα ότι ήταν σχεδόν έτοιμος να απορρίψει και τον ρόλο του στην ταινία «Zombieland», κωμωδία του 2009 που έπαιξε μαζί με τον Τζέσι Άιζενμπεργκ και την Έμα Στόουν.

«Ο πράκτοράς μου μού έστειλε το σενάριο της ταινίας και είπα: “Ζόμπι, μάγκα; Πραγματικά; Έχει έρθει αυτό;” και μου είπε: “Θα το διαβάσεις;” Τελικά το έκανα και είπα: “F… Αυτό είναι καλογραμμένο» είπε στο περιοδικό.

Η συνέχεια της ταινίας «Zombieland» θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου 2019, 10 χρόνια μετά την προβολή της πρώτης ταινίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις