Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιατί πάγωσε το χαμόγελο της Ιβάνκα Τραμπ – Αυτός είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της [vid]

ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS
ΦΩΤΟ ΑΠΟ REUTERS

Τον αμερικανικό λαό αρχίζει να κατακτάει τόσο η Ιβάνκα Τραμπ όσο και ο σύζυγος της Τζάρεντ Κούσνερ με πολλούς να λένε πως οι δυο πιο πολύτιμοι βοηθοί του Ντόναλντ Τραμπ είναι το πραγματικό Πρώτο ζευγάρι των ΗΠΑ. Ωστόσο, οι δυο τους αν και αγαπημένοι έχουν τις κακές στιγμές τους… ενώ φαίνεται πως η Ιβάνκα δεν αρέσκεται ιδιαίτερα στο “κυρία Κούσνερ”.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από την συνέντευξη – αστραπή που έδωσε σε δημοσιογράφους του CBS σε αίθουσα του Λευκού Οίκου. Η Ιβάνκα, πήγε να πει ένα “γεια” στους δημοσιογράφους που είχαν έλθει για να “ανακρίνουν” τα στελέχη της κυβέρνησης και τελικά την έπεισαν να μείνει και να πει λίγα πραγματάκια μέσα σε… μόλις πέντε λεπτά. 

Και μαντέψτε ποιος την κρυφοκοίταζε πίσω από τις κουρτίνες… ο άντρας της ο Τζάρεντ Κούσνερ, ο οποίος γελούσε αμήχανα όταν “πιάστηκε” στα πράσα, με τους δημοσιογράφους να λένε πως είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής της. Ωστόσο, προς το τέλος την πεντάλεπτης συνέντευξης συνέβη κάτι απρόβλεπτο που έκανε την Ιβάνκα να χάσει το χαμόγελο της. 

Μια από τις δημοσιογράφους, η Γκέιλ Κινγκ, είχε την φαεινή ιδέα μα αποκαλέσει την Ιβάνκα αντί για Τραμπ… Κούσνερ. “Ευχαριστούμε κυρία Κούσνερ” της είπε και η Ιβάνκα.. έμεινε κόκαλο.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε