Κόσμος

Γιατρός ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα γυναίκας!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ένας γιατρός στη Βρετανία, ο οποίος κατηγορείται ότι ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα μιας νεαρής γυναίκας η οποία γέννησε σε ένα νοσοκομείο του Λονδίνου όπου εργαζόταν το 2012.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η νεαρή γυναίκα, που είχε υποβληθεί σε κλειτοριδεκτομή σε ηλικία έξι ετών στη Σομαλία, εισήχθη στο νοσοκομείο Ουίτινγκτον του Λονδίνου για να γεννήσει το πρώτο της παιδί. Καθώς ένα μέρος των γεννητικών της οργάνων είχε συρραφθεί, το άνοιγμα του κόλπου της δεν ήταν αρκετά μεγάλο για να μπορέσει να περάσει το μωρό κι έτσι ο γιατρός αποφάσισε να κάνει μια τομή.

Παρόλα αυτά ο 32χρονος γιατρός Ντάνουσον Νταρμασένα πήρε την πρωτοβουλία να ράψει ξανά το τμήμα των γεννητικών οργάνων της κοπέλας, γεγονός που σημαίνει ότι βάσει του νόμου στη Βρετανία, θεωρείται υπεύθυνος για ακρωτηριασμό.

Ένας άλλος άνδρας, ο Χάσαν Μοχάμεντ 41 ετών, που εκτελούσε χρέη διερμηνέα για την κοπέλα, η οποία τότε ήταν 24 ετών, κατηγορείται ότι ενθάρρυνε και υποκίνησε τον Νταρμασένα να προχωρήσει στην επέμβαση.

Ο γιατρός προσπάθησε να δικαιολογήσει την πράξη του, λέγοντας ότι ήταν απαραίτητη για ιατρικούς λόγους, κάτι που αμφισβητεί η εισαγγελέας Κέιτ Μπεξ.

Πηγή: ΑΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Καύσωνας – κόλαση στην Ευρώπη: 58 περιοχές σε κόκκινο συναγερμό στη Γαλλία, χωρίς ρεύμα 68.000 σπίτια – «Ψήνονται» Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο
Οι 3 λόγοι που η Ευρώπη «λιώνει» από τη ζέστη - Οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταρριφθούν περισσότερα ρεκόρ θερμοκρασιών, 46 οι θάνατοι
Γαλλία καύσωνας
Ο Μαρκ Ρούτε στον Λευκό Οίκο για να «μαλακώσει» τον Ντόναλντ Τραμπ και να φτιάξει τις σχέσεις ΗΠΑ – ΝΑΤΟ
Ο Ντόναλντ Τραμπ, που επικρίνει εδώ και καιρό το ΝΑΤΟ, το οποίο έχει αποκαλέσει και «χάρτινη τίγρη», έχει εξοργιστεί από την απροθυμία μελών της Συμμαχίας να στηρίξουν τις ΗΠΑ στη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή
Ο Μαρκ Ρούτε με τον Ντόναλντ Τραμπ