Κόσμος

Giorgio Armani: Επίδειξη μόδας πίσω από… κλειστές πόρτες λόγω κοροναϊού!

Ο Giorgio Armani διοργανώνει την επίδειξη μόδας της φθινοπωρινής συλλογής του, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο σήμερα, πίσω από κλειστές πόρτες «λόγω των τελευταίων εξελίξεων στην Ιταλία με τον κοροναϊό».

«Η επίδειξη μόδας θα κινηματογραφηθεί σε ένα άδειο θέατρο, χωρίς εκπροσώπους του Τύπου και αγοραστές» και όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να την παρακολουθήσουν από την ιστοσελίδα του ιταλικού οίκου μόδας και τους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Instagram στις 5 μ.μ. (τοπική ώρα), όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Click4more: Συναγερμός για τον κοροναϊό στις πύλες εισόδου από την Ιταλία! Έκτακτα μέτρα παίρνει η Ελλάδα

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας είχε προγραμματίσει δύο επιδείξεις μόδας, στις 4 μ.μ. και στις 5 μ.μ. στην έδρα του brand στη Via Bergognone, σήμερα τελευταία μέρα της Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνο που άρχισε στις 19 Φεβρουαρίου.

«Η απόφαση ελήφθη για να αποφευχθεί η έκθεση των προσκεκλημένων σε οποιονδήποτε κίνδυνο για την υγεία τους» ανέφερε η εταιρεία.

Ο Giorgio Armani παρουσίασε τη φθινοπωρινή συλλογή της σειράς Emporio Armani την Παρασκευή

Λίγες ώρες νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι η διεθνής εμπορική έκθεση οπτικών ειδών, Mido αναβάλλεται λόγω της αβεβαιότητας γύρω από την επιδημία του κοροναϊού στην Ιταλία. Η έκθεση θα διεξαγόταν από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου στον εκθεσιακό χώρο Rho-Fiera στο Μιλάνο. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν όμως ότι η έκθεση θα διεξαχθεί στα τέλη Μαϊου ή στις αρχές Ιουνίου.

Giorgio Armani

Σε περισσότερες από δέκα πόλεις στη βόρεια Ιταλία οι αρχές προχώρησαν σε απαγόρευση εισόδου -εξόδου μετά από τους θανάτους δύο ανθρώπων που μολύνθηκαν από τον νέο ιό από την Κίνα. Στο Μιλάνο πρωτεύουσα της περιφέρειας της Λομβαρδίας έχουν αναφερθεί 54 επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Ο δήμαρχος του Μιλάνου στις 22 Φεβρουαρίου έκλεισε δημόσιες υπηρεσίες. Ωστόσο, οι επιδείξεις στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνο συνεχίστηκαν και την τέταρτη ημέρα με το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου να συζητά για την ταχεία εξάπλωση του ιού.

«Για την ώρα η κατάσταση είναι υπό έλεγχο», δήλωσε ο πρόεδρος του Ιταλικού Επιμελητηρίου Μόδας, Κάρλο Καπάζα προσθέτοντας ότι εξαρτάται από τους κυβερνητικούς αξιωματούχους ή τους οίκους μόδας να αποφασίσουν εάν χρειάζονται πρόσθετα μέτρα.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα ακυρωθούν και τα υπόλοιπα σόου που ήταν προγραμματισμένα για σήμερα και κάποια ακόμα για αύριο το πρωί.

Φωτογραφίες αρχείου: Reuters.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη δημοσιότητα αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του Νικολά Σαρκοζί - «Προσευχήθηκα για να έχω τη δύναμη να σηκώσω τον σταυρό της αδικίας»
Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 10 Δεκεμβρίου και θα μας αποκαλύψει ποια ήταν η καθημερινότητα του πρώην Προέδρου μέσα στην φυλακή
Ο Νικολά Σαρκοζί
Εμανουέλ Μακρόν: «Πρέπει να συνεχίσουμε να ασκούμε πίεση στη Ρωσία γιατί εκείνη δεν επιδιώκει την ειρήνη»
Ο Γάλλος πρόεδρος θα επισκεφθεί το Λονδίνο τη Δευτέρα για να συναντηθεί με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον Γερμανό καγκελάριο Φρίντριχ Μερτς και τον Βρετανό πρωθυπουργό Κιρ Στάρμερ για να μιλήσουν για θέματα του πόλεμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας
μακρόν
Η Σουηδία «κυνηγάει» ρωσικά υποβρύχια «σχεδόν κάθε εβδομάδα» – Ψυχροπολεμικό κλίμα στα νερά της Βαλτικής
Το σουηδικό ναυτικό καταγράφει αυξανόμενη ρωσική δραστηριότητα στη Βαλτική και προετοιμάζεται για ακόμη πιο επιθετική παρουσία, μόλις ο πόλεμος στην Ουκρανία παγώσει
Ένα ρωσικό υποβρύχιο