Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Γιορτή της μητέρας: Η συγκινητική φωτογραφία της Μέγκαν Μαρκλ!

Μέγκαν Μαρκλ
Φωτογραφία Αρχείου: Reuters

Γιορτή της μητέρας σήμερα, Κυριακή 12.05.2019 και η Μέγκαν Μαρκλ γιορτάζει, παρόλο που είναι μαμά εδώ και… ούτε μία εβδομάδα!

Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας και όλες οι μαμάδες του κόσμου… γιορτάζουν!

Από το πρωί, τα social media έχουν κατακλυστεί από ευχές, με πολιτικά πρόσωπα από την Ελλάδα να μην αποτελούν εξαίρεση, ωστόσο υπάρχει και μία μαμά που γιορτάζει παρόλο που έχει αυτή την ιδιότητα εδώ και μόλις λίγες ημέρες.

Δεν είναι φυσικά άλλη από την Μέγκαν Μαρκλ, η οποία δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί μαζί με τον σύζυγό της, Πρίγκιπα Χάρι.

Στην φωτογραφία φαίνεται το χέρι της, το οποίο αγκαλιάζει τα.. ποδαράκια του νεογέννητου Άρτσι, του πρώτου της παιδιού με τον Δούκα του Σάσεξ!

Η ίδια αναφέρει στην λεζάντα: “Αποτίουμε φόρο τιμής στις μητέρες σήμερα -του παρελθόντος, του παρόντος και τις μέλλουσες- αλλά και εκείνες που χάθηκαν αλλά θα τις θυμόμαστε για πάντα. Τιμούμε και γιορτάζουμε την καθεμιά από εσάς. Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Νότια Αφρική, την Κένυα, την Ιαπωνία και πολλές χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Αυτή είναι η πρώτη γιορτή της μητέρας για την Δούκισσα του Σάσεξ.

“Η μητέρα μου ήταν η πρώτη μου χώρα. Το πρώτο μέρος που έζησα ποτέ”.

Δείτε την ανάρτηση της Μέγκαν Μαρκλ για την γιορτή της μητέρας

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις