Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Γιορτινό πνεύμα ή κακογουστιά; Στόλισαν πάνω από 100 Χριστουγεννιάτικα δέντρα [pics, vid]

Φωτό από Reuters
Φωτό από Reuters

Τα Χριστούγεννα φαίνεται πως είναι η αγαπημένη εποχή ενός ζευγαριού από την Γερμανία. Ο Τόμας και η Ζούζαν Γιερονίμ στολίζουν κάθε χρόνο πάνω από 100 Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι τους στην πόλη Ρίντελν, ενώ για να το κάνουν υπερπαραγωγή χρησιμοποιούν περίπου… 16.000 λαμπιόνια και στολίδια.

Για κάποιους το σπίτι του ζευγαριού είναι ό,τι πιο Χριστουγεννιάτικο μπορείς να δεις, για όλους ωστόσο, είναι η επιτομή της κακογουστιάς και του κιτς.

Φωτό από Reuters

Όπως βλέπετε, χιλιάδες στολίδια κρεμασμένα στα Χριστουγεννιάτικα δέντρα που είναι σε όλο το σπίτι, φωτάκια που αναβοσβήνουν χωρίς σταματημό και φυσικά… γιρλάντες παντού συνθέτουν τον στολισμό – υπερπαραγωγή του σπιτιού τους.

Φωτό από Reuters

“Αρχίσαμε με ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δένδρο στο καθιστικό, μετά σκεφθήκαμε ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλο ένα στο χολ, ένα στην κουζίνα και ο στολισμός επεκτάθηκε τα τελευταία πέντε χρόνια”, δήλωσε ο Τόμας.

Και αν νομίζετε ότι ο στολισμός είναι εύκολη υπόθεση, κάνετε λάθος. Από τον Οκτώβριο παλεύουν να δώσουν αυτή την γιορτινή πνοή στο 105 τ.μ. σπίτι τους, με φωτάκια, στολίδια και Αγιοβασίληδες σε κάθε σημείο του.

Φωτό από Reuters

Το σπίτι είναι γεμάτο στολίδια. Το υπνοδωμάτιό του είναι ο μόνος χώρος που δεν έχει διακόσμηση.”Εδώ είναι το καταφύγιο μας, όταν θέλουμε να αλλάξουμε περιβάλλον την περίοδο των εορτών”, ανέφερε η Σούζαν.

Πηγή: Reuters και Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε