Κόσμος

Γιος Μαδούρο σε Τραμπ: Θα πάρουμε τον Λευκό Οίκο!

Μετά τις δηλώσεις του Αμερικανού Προέδρου για στρατιωτική επέμβαση στη Βενζεζουέλα, ο γιος του προέδρου της χώρας... ξεσπάθωσε!
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Νικολάς Ερνέστο Μαδούρο, πήρε το μικρόφωνο και απευθυνόμενος στο φακό, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ντόναλντ Τραμπ. Μεταξύ άλλων τον κάλεσε να λύσει τα δικά του προβλήματα και απείλησε ότι αλλιώς, τα όπλα να φτάσουν στη Νέα Υόρκη. “Θα φτάσουμε να πάρουμε τον Λευκό Οίκο. Το Βιετνάμ θα φαίνεται μικρό σε σύγκριση με αυτό που θα γίνει” είπε μεταξύ άλλων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ δεν θα δώσει το παρών στις τελετές κηδείας του πατέρα του, Αλί Χαμενεΐ, για λόγους ασφαλείας
«Μου είπαν ότι θέλει να βγει έξω - Θέλει να συναντήσει κόσμο - Όμως, οι υπηρεσίες ασφαλείας δεν του επιτρέπουν να έρθει», ανέφερε ο Ελάχι, εκπρόσωπος του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ και Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ
Δίκη για τη δολοφονία της Μαλτέζας δημοσιογράφου Ντάφνε Καρουάνα Γκαλιζία: Επιχειρηματίας έδωσε 150.000 ευρώ για «συμβόλαιο θανάτου»
Η δημοσιογράφος έφερε στο φως υποθέσεις διαφθοράς με την εμπλοκή υψηλόβαθμων αξιωματούχων και συμμετείχε στην τεράστια έρευνα για τα «Panama Papers» - Σε κουτί παπουτσιών κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της η βόμβα
Γιόργκεν Φένεκ