Κυριακή, 19 Μαΐ
21oC Αθήνα

Γκάφα αναλυτή του Fox News υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ

Φωτογραφία: Reuters
Φωτογραφία: Reuters

Συμβαίνει και στις καλύτερες… οικογένειες! Πολιτικός αναλυτής του τηλεοπτικού δικτύου Fox News προκάλεσε αίσθηση όταν ανέφερε πως ο Ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης της πολιτείας της Φλόριντας είναι «έτοιμος» να ταχθεί υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ στην κούρσα για να αναδειχθεί ο υποψήφιος του κόμματος στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου στις ΗΠΑ.

Την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η καταμέτρηση των ψήφων στις εκλογές της “Σούπερ Τρίτης”, ο Μπριτ Χιουμ, πολιτικός αναλυτής του Fox News έγραψε στο twitter ότι ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ρικ Σκοτ ήταν έτοιμος να εκφράσει δημόσια την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων.

Ο Σκοτ «είναι έτοιμος τώρα να ταχθεί υπέρ του Τραμπ», κάτι που θα αποτελέσει ένα «αληθινό πλήγμα για τον Ρούμπιο» tweet-αρε ο Χιουμ. Αν επαληθευόταν αυτό, θα αποτελούσε βαρύ πλήγμα για τον γερουσιαστή Μάρκο Ρούμπιο στην ίδια του την πολιτεία. Λίγο αργότερα, ο Χιούτμ αναγκάστηκε να πάρει πίσω την… πληροφορία και μάλιστα on air.

Διευκρίνισε πως παρότι δύο πηγές τον διαβεβαίωναν για το αντίθετο, δεν θα έχει «καμιά είδηση απόψε». «Μπορεί να συμβεί, αλλά όπως φαίνεται όχι απόψε», πρόσθεσε.

Είχε μεσολαβήσει ένα tweet της πολιτικής συντάκτριας της εφημερίδας The Wall Street Journal Μπεθ Ράινχαρντ το οποίο, επικαλούμενο εκπρόσωπο του κυβερνήτη, διέψευδε ότι ο Σκοτ θα υποστηρίξει δημόσια τον Τραμπ. Και ο ίδιος ο Τραμπ, σε μια από τις ομιλίες του, είπε πως δεν γνωρίζει τίποτε περί δημόσιας δήλωσης υποστήριξής του από τον κυβερνήτη Σκοτ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε