Κόσμος

Γκάφα στο τετράγωνο! Ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου τουίταρε τον κωδικό του!

Φαίνεται πως ο γραμματέας Τύπου του Λευκού Τύπου Sean Spicer είναι νεοφώτιστος σε ό,τι αφορά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επανέλαβε την αρχική γκάφα του να δημοσιοποιήσει κωδικό του στο Twitter.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όπως παρατήρησε ο χάκερ The Jester, ο Sean Spicer έγραψε δύο διαφορετικούς κωδικούς πρόσβασης δύο συνεχόμενες μέρες στον λογαριασμό του. Δεν είναι βέβαια σαφές αν πρόκειται για τους κωδικούς πρόσβασης στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή το e-mail του.

 

 

Ο λογαριασμός του Sean Spicer δεν έχει χακαριστεί μέχρι στιγμής αν και φαίνεται πως είναι ακόμα θέμα χρόνου αν συνεχίσει να δίνει από μόνος του προσωπικούς του κωδικούς. Ο ίδιος βέβαια χλευάστηκε από τους Anonymous που τον συνέκριναν με τον John Podesta, επικεφαλής της εκστρατείας της Κλίντον, λόγω έλλειψης φαντασίας σε ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

 

 

 

Πηγή: Usuncut

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Εφιαλτικές ώρες για φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ: Κατήγγειλε πως μέλη αδελφότητας την νάρκωσαν και την βίαζαν για ώρες
Έστελναν μηνύματα «είναι διαθέσιμη για σεξ» για να την βιάσουν περισσότεροι άνδρες - Αποβλήθηκαν μερικοί από τους φερόμενους ως δράστες, δεν έχει προκύψει καμία σύλληψη
Πανεπιστήμιο Κορνέλ
Ο Τραμπ βλέπει ιρανικό «δάκτυλο» για το περιστατικό στην αεροπορική βάση των ΗΠΑ στη Βρετανία – «Εγώ δεν θα τους άφηνα ελεύθερους»
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξέφρασε την έκπληξή του για την απελευθέρωσή της - Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι «εξετάζει πολλαπλά σενάρια» για τα κίνητρα στην υπόθεση
Ντόναλντ Τραμπ