Σάββατο, 1 Ιουν.
29oC Αθήνα

Γλέντι! “Μετακομίστε στον Καναδά αν βγει ο Τραμπ”! Ειδυλλιακό νησάκι κάνει την καμπάνια της χρονιάς!

Φωτό: cbiftrumpwins.com
Φωτό: cbiftrumpwins.com

Οι κάτοικοι του νησιού Κέιπ Μπρετόν, στον Καναδά, υποδέχονται θερμά όσους Αμερικανούς δεν… τρελαίνονται ιδιαίτερα για τον διεκδικητή του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, με φόντο τις προεδρικές εκλογές του 2016 στις ΗΠΑ!

Το νησί Κέιπ Μπρετόν βρίσκεται στην επαρχία της Νέας Σκωτίας, στον Καναδά και οι κάτοικοί του είναι τόσο απεγνωσμένοι, προσπαθώντας να προσελκύσουν μόνιμους κατοίκους, που βρήκαν αυτόν τον πρωτότυπο τρόπο για να διαφημίσουν το νησί τους! Προσκαλούν, λοιπόν, τους Αμερικανούς να… μεταναστεύσουν στο Κέιπ Μπρετόν αν ο Ντόναλντ Τραμπ γίνει μόνιμος κάτοικος… Λευκού Οίκου!

Υπάρχει, λοιπόν, ένα website, το οποίο ονομάζεται cbiftrumpwins.com. Δηλαδή Κέιπ Μπρετόν αν κερδίσει ο Τραμπ! Σε αυτό, υπάρχει μία εισαγωγή, στην οποία αναφέρεται πως δημιουργήθηκε από έναν “απλό άνθρωπο” που θέλησε με αυτό τον τρόπο να διαπιστώσει πόση απήχηση θα μπορούσε να έχει το εγχείρημά του!

Το λέει ανοιχτά, δηλαδή, πως στόχος ήταν να δημιουργήσει… δημοσιότητα, κάτι που πέτυχε και με το παραπάνω. Για να αποφύγει τους πολιτικούς… χρωματισμούς, ξεκαθαρίζει πως οποιοσδήποτε είναι ευπρόσεδκτος στο νησί, είτε υποστηρίζει τους Δημοκρατικούς, είτε τους Ρεπουμπλικάνους.

Στο συγκεκριμένο site γίνεται καμπάνια… κανονική, με πληροφορίες για το νησί και φωτογραφίες, που δείχνουν πως πρόκεται για έναν πανέμορφο πραγματικά προορισμό!

Το όλο εγχείρημα έχει “στηθεί” πολύ έξυπνα από επικοινωνιακή άποψη. Για παράδειγμα στην ενότητα “Συχνές Ερωτήσεις”, όπου πάντα υπάρχουν ερωτήσεις και απαντήσεις, συναντά κανείς τις εξής:

– Είναι αληθινό;
– Ναι.
– Είναι φάρσα;
– Όχι.

Επίσης υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες για τον… καιρό. Συγκεκριμένα αναφέρεται: “Ναι εδώ είναι Καναδάς, αλλά το Κέιπ Μπρετόν δεν είναι παγωμένο όλο το χρόνο! Τα καλοκαίρια μας είναι χαρούμενα με υψηλές θερμοκρασίες! Οι χειμώνες είναι αρκετά παρόμοιοι με αυτούς των βορειοανατολικών ΗΠΑ“.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες

Πηγή: rt.com
Φωτό:
cbiftrumpwins.com

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε