Κόσμος

Γουατεμάλα: “Γάζωσαν” με σφαίρες κηδεία! 6 νεκροί – Σοκαριστικές εικόνες

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σοβαρά όταν ένοπλοι άνοιξαν πυρ εν μέσω επικήδειας τελετής στo κοιμητήριο μιας συνοικίας της πρωτεύουσας της Γουατεμάλας.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Κατά τις πρώτες πληροφορίες που δημοσιοποίησε η αστυνομία, κίνητρο του μακελειού στην Γουατεμάλα εκτιμάται ότι ήταν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών του υποκόσμου.

Η Γουατεμάλα είναι μια από τις χώρες του πλανήτη όπου τα βίαια εγκλήματα αποτελούν μάστιγα. Περίπου 4.500 ανθρωποκτονίες διαπράττονται στη χώρα της κεντρικής Αμερικής κάθε χρόνο, οι μισές εκ των οποίων, σύμφωνα με τις αρχές, συνδέονται με τη διακίνηση ναρκωτικών ή τις διενέξεις μεταξύ συμμοριών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «τραπέζωσε» την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τεχνολογίας από τον Έλον Μασκ μέχρι τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ
Το παρών έδωσαν ακόμη ο διευθύνων σύμβουλος της Google, Σούνταρ Ποτσάι, ο ιδρυτής της Nvidia, Τζένσεν Χουάνγκ, ο πρόεδρος της OpenAI, Γκρεγκ Μπρόκμαν και ο CEO της Anthropic, Ντάριο Αμοντέι
Ο Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε στον Λευκό Οίκο τα κορυφαία ονόματα της τεχνολογίας
Λίντσεϊ Κλάνσι: Ανατροπή από την υπεράσπιση μετά το αδιέξοδο στη δίκη για τον θάνατο των 3 παιδιών της – «Πού είναι τα αποδεικτικά στοιχεία;»
Ο δικηγόρος της 36χρονης μητέρας αμφισβητεί πλέον ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία που να τη συνδέουν με τους θανάτους των τριών παιδιών της - Τι απαντά η εισαγγελέας
Η Λίτσει Κλάνσι