Κόσμος

Γουίλ Σμιθ και Κέβιν Χαρτ θα πρωταγωνιστήσουν στο remake του «Planes, Trains & Automobiles»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Γουίλ Σμιθ και Κέβιν Χαρτ αναμένεται να δώσουν νέα πνοή στην κλασική κωμωδία του 1987 «Planes, Trains & Automobiles» (Αεροπλάνα, λιμουζίνες και τραίνα) του Τζον Χιουζ.

Επιβεβαιώνοντας την είδηση, το Deadline αποκάλυψε ότι η εταιρεία διανομής της πρώτης ταινίας Paramount Pictures θα αναλάβει και το remake, ενώ οι δύο πρωταγωνιστές θα είναι και παραγωγοί μέσω των εταιρειών τους Hart Beat Productions και Smith’s Westbrook Studios.

Η Έισα Καρ θα υπογράψει το σενάριο κάνοντας ντεμπούτο σε μεγάλου μήκους ταινία.

Στην ταινία «Αεροπλάνα, λιμουζίνες και τραίνα» του 1980 πρωταγωνίστησαν ο Στιβ Μάρτιν και ο αείμνηστος Τζον Κάντι, ως Νίαλ Πέιτζ και Ντελ Γκρίφιθ, δύο εντελώς διαφορετικοί άντρες που αναγκάζονται να ταξιδέψουν μαζί όταν ακυρώνεται η πτήση τους για το Σικάγο για την Ημέρα των Ευχαριστιών. Βιώνουν ξεκαρδιστικές καταστάσεις στην τριήμερη προσπάθειά τους να φτάσουν στο σπίτι και καταλήγουν να γίνουν απίθανοι φίλοι.

Το remake θα είναι μια σύγχρονη εκδοχή του πρωτότυπου, με τους Σμιθ και Χαρτ να υποδύονται χαρακτήρες που αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αντιμετωπίσουν τα εμπόδια στη διάρκεια του ταξιδιού για να φτάσουν στο σπίτι και στους αγαπημένους τους.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή ο χρυσοχόος που πυροβόλησε και σκότωσε δύο ληστές στο Μιλάνο - «Ο Ματαρέλα απένειμε χάρη σε διακινητή που δολοφόνησε 30 ανθρώπους»
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, τάχθηκε υπέρ της απονομής χάριτος ενώ ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα, υπενθύμισε ότι αυτό αποτελεί αποκλειστικά δική του αρμοδιότητα
Ο Mario Roggero
Ντόναλντ Τραμπ: Σχέδιο για συνδρομή έως 100.000 δολάρια τον μήνα για ταχύτερη πρόσβαση στις αναρτήσεις του στο Truth Social
Η εταιρεία του Ντόναλντ Τραμπ φέρεται να εξετάζει νέα υπηρεσία για επενδυτές και τράπεζες καθώς οι αναρτήσεις του προέδρου επηρεάζουν άμεσα τις αγορές
Ντόναλντ Τραμπ