Κόσμος

Γυναίκα απέβαλε σε εστιατόριο, πέταξε στην λεκάνη το έμβρυο και πάτησε το καζανάκι για να το εξαφανίσει

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε μία έγκυος στο Μανχάταν των ΗΠΑ. Μετά από δυσφορία που ένιωσε η 20χρονη ενώ έτρωγε σε εστιατόριο, απέβαλε και πέταξε το έμβρυο μέσα στη λεκάνη.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στην επιχείρηση «Sophie’s Cuban Cuisine» στην Fulton Street του Μανχάταν των ΗΠΑ, και έγινε αντιληπτό όταν πελάτες ξεκίνησαν να παραπονιούνται ότι βούλωσε η τουαλέτα. Κανένας δεν περίμενε πως μέσα στις σωληνώσεις είχε σφηνώσει ένα έμβρυο 22 εβδομάδων.

Μετά τις διαμαρτυρίες των πελατών, οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να ξεβουλώσουν την λεκάνη και τότε αντίκρυσαν το νεκρό έμβρυο που ήταν ακόμη μέσα στον πλακούντα μαζί με τον ομφάλιο λώρο του.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκε πως μητέρα του παιδιού ήταν η 20χρονη κοπέλα που μία ημέρα πριν έτρωγε στο συγκεκριμένο μαγαζί, σύμφωνα με το New York Post.

Τότε οι εργαζόμενοι θυμήθηκαν πως είδαν την έγκυο κοπέλα να πηγαίνει τουαλέτα, να μένει για αρκετή ώρα μέσα και μετά να γυρνάει στο τραπέζι της να τρώει και να φεύγει από το εστιατόριο.

Όπως αποδείχθηκε, η 20χρονη απέβαλε μέσα στην τουαλέτα και για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη, πέταξε το μωρό στην λεκάνη και πάτησε το καζανάκι για να το εξαφανίσει.

Ο ιατροδικαστής εκτίμησε πως το έμβρυο ήταν αρσενικό παιδί 22 έως 23 εβδομάδων και δεν διέγνωσε κάποια ανωμαλία ή ασθένεια στο μωρό.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης μαζί με τον εισαγγελέα του Μανχάταν, βλέπουν την σύλληψη της 20χρονης ως «μονόδρομο» και μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν κατηγορηθεί για κακούργημα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βέβαιος ο Τραμπ πως το Ισραήλ δεν θα προσαρτήσει τη Δυτική Όχθη – «Δεν θα συμβεί επειδή έδωσα τον λόγο μου στις αραβικές χώρες»
Η Κνέσετ ψήφισε υπέρ της συζήτησης δύο νομοσχεδίων που επεκτείνουν την ισραηλινή κυριαρχία στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακό έδαφος που κατελήφθη στον πόλεμο του 1967
Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοινώνει το σχέδιο ειρήνης για την Γάζα
Ο Τραμπ δεν αποκλείει να συναντηθεί με τον Πούτιν παρότι ακύρωσε το ραντεβού της Βουδαπέστης
Αλλά και ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου είπε από την πλευρά του ότι «ο διάλογος είναι πάντα προτιμότερος από την αντιπαράθεση, τις διαμάχες, πολλώ δε μάλλον από τον πόλεμο»
Βλαντίμιρ Πούτιν και Ντόναλντ Τραμπ
Στο σκοτάδι χιλιάδες νοικοκυριά στη Γαλλία από την κακοκαιρία «Benjamin» - Ένας Γερμανός τουρίστας βρέθηκε νεκρός στην Κορσική
Το θύμα κολυμπούσε με τη σύζυγό του και τα δύο παιδιά τους, όταν παρασύρθηκαν από την ξαφνική άνοδο της στάθμης του ποταμού, που «φούσκωσε» από τις καταιγίδες
Σφοδρή κακοκαιρία πλήττει τη Γαλλία
Ανάλυση CNN: Η στρατηγική του Πούτιν να χειραγωγεί τον Τραμπ φαίνεται να έχει φτάσει στα όριά της
Οι νέες αμερικανικές κυρώσεις εναντίον των ρωσικών πετρελαϊκών κολοσσών σηματοδοτούν μια στροφή στις σχέσεις μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντίμιρ Πούτιν, οι οποίες χαρακτηρίζονταν επί χρόνια από καχυποψία και πολιτικό υπολογισμό
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
Δύο ρωσικά αεροσκάφη παραβίασαν τον εναέριο χώρο της Λιθουανίας – Αποχώρησαν μέσα σε 18 δευτερόλεπτα
Τα ρωσικά αεροσκάφη εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Λιθουανίας, προκαλώντας την άμεση επέμβαση μαχητικών του ΝΑΤΟ που απογειώθηκαν από την Πολωνία – Το Βίλνιους καταγγέλλει κατάφωρη παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος
Ρώσοι στρατιώτες σκότωσαν 5 αμάχους στο Ντονέτσκ της Ουκρανίας - Γυναίκα έχασε τον άντρα της και τους δύο γιους της
Η ίδια υποστηρίζει ότι οι στρατιώτες ζητούσαν επίμονα από την οικογένειά της να τους δώσει πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις των δυνάμεων της Ουκρανίας και επειδή εκείνοι δεν μίλησαν τους πυροβόλησαν
στρατιώτες