Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Γυναίκα πασίγνωστου τραγουδιστή υποκρίνεται τον οργασμό! Πώς αντέδρασε όταν μπήκε στο πλατό! [vid]

Γυναίκα πασίγνωστου τραγουδιστή υποκρίνεται τον οργασμό! Πώς αντέδρασε όταν μπήκε στο πλατό! [vid]

Απίστευτα μυστικά της κρεβατοκάμαρας του διάσημου ζευγαριού έμαθε όλος ο κόσμος αλλά και ο άμεσα ενδιαφερόμενος στην εκπομπή Loose Women!

Η γυναίκα του Robbie Williams, Ayda Field, αποκάλυψε on air ότι υποκρίνεται πως φτάνει σε οργασμό! “Έχω υποκριθεί. Όχι μόνο με τον Rob, αλλά γενικά. Έχω δύο παιδιά, είμαι κουρασμένη, είμαι στο “I ‘m A Celebrity… Get Me Out Of Here!”, υπάρχουν πράγματα που έχω να κάνω. Θέλω πολύ να ευχαριστώ τους άλλους για να πω “δεν πρόκειται να γίνει, λυπάμαι”. Δεν θέλω να νιώθουν άσχημα, θέλω να ενθαρρύνονται για τις προσπάθειές τους. Στο μυαλό μου σκέφτομαι για την τηλεόραση, το τσάι που είναι στον πάγκο… δεν είναι λάθος τους. Θέλεις να νιώθουν καλά και δυνατοί σαν ταύροι”, είπε σε χιουμοριστικό τόνο η Ayda.

Μετά όμως από τις διαφημίσεις εμφανίστηκε στο πλατό o Robbie Williams! “Ήμουν πίσω. Υποκρίνεσαι; Με εμένα, τον Robbie Williams;”, σχολίασε αστειευόμενος και εμφανέστατα ακομπλεξάριστος. “Δεν πειράζει λατρεία μου, σε αγαπώ” της είπε και τη φίλησε γλυκά ενώ το κοινό τους χειροκροτούσε.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε