Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Γύρισαν και είδαν τον κινητήρα να έχει πιάσει φωτιά – Στιγμές τρόμου σε αεροπλάνο – video

Γύρισαν και είδαν τον κινητήρα να έχει πιάσει φωτιά – Στιγμές τρόμου σε αεροπλάνο – video

Αυτός κι αν ήταν τρόμος στον αέρα! Αεροπλάνο στο οποίο επέβαιναν 202 άνθρωποι έκανε αναγκαστική προσγείωση όταν ο ένας κινητήρας του τυλίχθηκε στις φλόγες εν πτήσει!

Τις σοκαριστικές εικόνες κατέγραψαν κάποιοι από τους επιβάτες του αεροπλάνου. Τρομαγμένοι είδαν, λίγο μετά την απογείωση, τον αριστερό κινητήρα του αεροπλάνου να έχει πιάσει φωτιά και τις φλόγες να ξεπηδούν από… παντού!

202 άνθρωποι βρίσκονταν μέσα στο αεροσκάφος που είχε απογειωθεί με προορισμό το τουριστικό θέρετρο του Σότσι στη Ρωσία. Καθώς καταγράφουν τα πάντα, προσπαθούν να μείνουν ψύχραιμοι. Αλλά δεν τα καταφέρνουν όλοι. Σε ένα από τα video ακούγονται φωνές και ένα παιδί να κλαίει.

Την ίδια στιγμή, τα μέλη του πληρώματος προσπαθούν να πείσουν τους επιβάτες και καθίσουν στις θέσεις τους και να βάλουν τις ζώνες ασφαλείας.

Το αεροσκάφος Red Wings Tu-204 έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Ufa στα Ουράλια Όρη. Κανείς από τους 202 επιβάτες δεν τραυματίστηκε, αφού η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και η φωτιά στον κινητήρα κατασβέστηκε με ειδικό αφρό.

Οι επιβάτες βγήκαν από το αεροπλάνο επτά λεπτά μετά την αναγκαστική προσγείωση.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις