Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Γύρισαν ΟΛΟΙ την πλάτη στη Χίλαρι [pic]

Γύρισαν ΟΛΟΙ την πλάτη στη Χίλαρι [pic]

Είναι αναμφίβολα η φωτογραφία της ημέρας. Δεν βλέπεις συχνά άλλωστε το πλήθος να γυρίζει την πλάτη σε έναν υποψήφιο για την προεδρία.

Κι όμως συνέβη στη Χίλαρι Κλίντον. Αλλά εκείνη δεν έχασε το χαμόγελό της. Γιατί πολύ απλά, το πλήθος της γύρισε την πλάτη για να βγάλει selfie μαζί της. Η φωτογραφία είναι εντυπωσιακή και δικαίως έχει γίνει viral.

Είναι η απόδειξη πως ζούμε την εποχή της selfie, λένε πολύ. Ας είναι κι έτσι. Ως εικόνα παραμένει εντυπωσιακή. Όλα έγιναν σε προεκλογική συγκέντρωση της υποψηφίας των Δημοκρατικών στο Ορλάντο. Με μπλε κοστούμι και το μικρόφωνο στο χέρι, η Χίλαρι Κλίντον ανέβηκε σε ένα σκαλάκι για να μιλήσει.

Αλλά μπροστά της είχε μόνο… πλάτες. Κατάλαβε πως όταν γίνονταν γιατί οι υποστηρικτές της ήθελαν να βρίσκονται στο ίδιο πλάνο με εκείνη. Και τους χαιρετούσε χαμογελώντας. Η γενιά της selfie ήθελε μια φωτογραφία με τη γυναίκα που ονειρεύεται να γίνει η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ.

Τη φωτογραφία (που μαζί με τη selfie στα Όσκαρ κι εκείνη του Μπαράκ Ομπάμα με τον Ντέιβιντ Κάμερον και την τότε πρωθυπουργό της Δανίας Χέλε Θόρνιγκ Σμιθ στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα θα μείνει στην ιστορία) τράβηξε η Barbara Kinney, μέλος της εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε