Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

H Meghan Markle στο παλάτι! Θερμό καλωσόρισμα από Ελισάβετ [pics]

Meghan Markle πρίγκιπας Χάρι

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φτάνουν στο παλάτι για το ετήσιο χριστουγεννιάτικο γεύμα της βασίλισσας Ελισάβετ. Ο πρίγκιπας Χάρι έφτασε με τη Meghan Markle.

Η Meghan Markle είναι η πρώτη φορά που θα γνωρίσει πολλούς από τους συγγενείς του πρίγκιπα Χάρι. Η ετήσια γιορτή αποτελεί βασιλική παράδοση και στο τραπέζι θα βρεθούν ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ αλλά και λιγότερο γνωστά μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Στους πρώτους που έφτασαν ήταν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και τα παιδιά τους. Παρά τη χθεσινή εμφάνισή τους, όπου ο Γουίλιαμ έκανε το αλογάκι, οι δυο τους φαίνονταν φρέσκοι μπαίνοντας στο παλάτι.

Θερμό καλωσόρισμα στη Meghan Markle

Λίγο μετά έφτανε η πριγκίπισσα Eugenie που επέλεξε να φορέσει κόκκινο φόρεμα. Φαίνεται πως η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει καλωσοριστεί από τη βασιλική οικογένεια.

Και αυτό δεδομένου ότι είναι η μοναδική που επετράπη να συμμετέχει στο παραδοσιακό γεύμα ενώ δεν έχουν παντρευτεί με τον πρίγκιπα Χάρι. Η Κέιτ Μίντλετον είχε καλεστεί μόνο μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ το 2011.

Η πρόσκληση της βασίλισσας Ελισάβετ στη Meghan Markle αποτελεί ένδειξη για το θερμό καλωσόρισμα της βασιλικής οικογένειας πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι στο Windsor Castle.

H Meghan Markle θα πάρει τη βρετανική ιθαγένεια και θα βαπτιστεί πριν από τον γάμο της με την πρίγκιπα Χάρι.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις