Κόσμος

Η 17χρονη Ρούμπι στη βίλα Μπερλουσκόνι όταν ήταν εκεί και ο Πούτιν!

Που να φτάσουν τα νέα μέχρι τη Ρωσία... Σύμφωνα με ιταλούς εισαγγελείς η 17χρονη τότε Ρούμπι είχε πάει στη βίλα του Μπερλουσκόνι όταν αυτός φιλοξενούσε τον Πούτιν...

Σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ο δικαστικός φάκελος των εισαγγελέων του Μιλάνου, για την υπόθεση “Ρούμπι-Mπερλουσκόνι“, ξεπερνά συνολικά τις τετρακόσιες σελίδες, συμπεριλαμβανομένης της καταγραφής τηλεφωνημάτων και αποκαλυπτικών φωτογραφιών.

Οι δικαστικοί κάλεσαν τον μεγιστάνα- πρωθυπουργό να καταθέσει στις 21, 22 ή 23 Ιανουαρίου, μετά την κλήση σε απολογία που του παραδόθηκε, με τις κατηγορίες “υποστήριξης της εκπόρνευσης ανηλίκων” και “κατάχρησης δικαιώματος“. Οι δικηγόροι του Σίλβιο υπογραμμίζουν ότι “δεν υπήρξε ποτέ καμία σεξουαλική επαφή του πρωθυπουργού με την Ρούμπι, όταν η κοπέλα ήταν ανήλικη. Όποια σχετική θεωρία, κατά συνέπεια, στερείται οποιασδήποτε βάσης”.

Σύμφωνα, όμως, με τους εισαγγελείς, η δεκαεπτάχρονη μαροκινή βρέθηκε στη βίλα του Άρκορε, την περασμένη Άνοιξη, και τις ημέρες κατά τις οποίες είχε επισκεφθεί τον “Καβαλιέρε” ο Βλαντίμιρ Πούτιν. Η εφημερίδα “Ιλ Μεσσατζέρο”, προσθέτει ότι η Ρούμπι κράτησε, επίσης, συντροφιά στον “μίστερ τιβί” την Πρωτομαγιά και το Πάσχα του 2010.

Σε νέες δηλώσεις της, όμως, στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η μαροκινή κοπέλα, τονίζει ότι “έλαβε μόνον επτά χιλιάδες ευρώ, ως δώρο, από τον πρωθυπουργό, χωρίς να έχει προηγηθεί ή να ακολουθήσει κανενός είδους σεξουαλική επαφή”.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του καναλιού “Rai Tre” οι εισαγγελείς του Μιλάνου ανέκριναν δεκάδες άλλες κοπέλες, ορισμένες από τις οποίες παραδέχθηκαν ότι στις βίλες του ιταλού πρωθυπουργού, οργανώνονταν στριπτιζ, με “επαγγελματικά κασέ” που έφταναν και τις δέκα χιλιάδες ευρώ.

“Οι δικαστικοί του Μιλάνου δεν είναι αρμόδιοι να με κρίνουν – η έρευνα πρέπει να μετατεθεί στην πόλη Μόντζα – και είναι καταφανές ότι προσπαθούν να ανατρέψουν τους κανόνες της δημοκρατίας”, δήλωσε ο “Καβαλιέρε”.

Οι τρεις εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση, όμως, ζήτησαν να ακολουθηθεί “επείγουσα διαδικασία”, αφήνοντας να εννοηθεί ότι διαθέτουν, κατά την άποψή τους, “ατράνταχτα” αποδεικτικά στοιχεία. Οι έρευνες συντονίζονται και από την Ίλντα Μποκασσίνι, την εισαγγελέα που θεωρείται “ιστορική αντίπαλος” του μεγιστάνα-πρωθυπουργού. Εδώ και δεκατέσσερα χρόνια, βρίσκονται αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες, με σκληρές, συχνά, αναμετρήσεις και πολεμικές στιχομυθίες.

Η εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, τέλος, προσθέτει ότι πέρα από την Ρούμπι-Καρίμα, υπάρχουν τουλάχιστον άλλες δεκατέσσερις κοπέλες: νέες και επίδοξες τηλεπαρουσιάστριες, μοντέλα, εν γένει καλλονές , στις οποίες ο Μπερλουσκόνι φέρεται να είχε “δανείσει αρκετά ακίνητα“, στην περιοχή “Μιλάνο 2”, την οποία έχτισε με εταιρίες του, ζητώντας τους, σε αντάλλαγμα, να τον επισκέπτονται στις βίλες του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ και Ιράν δεν «θάβουν το τσεκούρι του πολέμου» και βάζουν στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ
Η Βρετανία ήταν η πρώτη χώρα που δεν εμφανίστηκε «ζεστή» για να στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή των Στενών του Ορμούζ για να ακολουθήσει η Γαλλία το βράδυ του Σαββάτου, η οποία είπε ένα ηχηρό «όχι»
Λίβανος
Τραμπ: Νέα έκκληση για διεθνή αποστολή πλοίων στα Στενά του Ορμούζ για να μείνουν ανοιχτά
«Αυτό θα έπρεπε να ήταν πάντα μια ομαδική προσπάθεια, και τώρα θα είναι — Θα ενώσει τον κόσμο προς την αρμονία, την ασφάλεια και την αιώνια ειρήνη!» γράφει ο Αμερικανός πρόεδρος
Ντόναλντ Τραμπ
Η Γαλλία «αδειάζει» τον Ντόναλντ Τραμπ και δεν στέλνει πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Στις φλόγες διυλιστήριο στο Ερμπίλ του Ιράκ – Drones χτύπησαν το διεθνές αεροδρόμιο του Κουβέιτ
Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει πως τα Στενά του Ορμούζ θα μείνουν ανοικτά με κάθε κόστος ενώ σύμφωνα με την Haaretz θα υπάρξουν απευθείας συνομιλίες Ισραήλ και Λιβάνου τις επόμενες ημέρες
Λίβανος
5
Τραμπ: «Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, σύντομα θα ανοίξουμε τα Στενά του Ορμούζ» – Το κάλεσμα σε Βρετανία και Κίνα
«Ελπίζουμε ότι Κίνα, Γαλλία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες, θα στείλουν πλοία, ώστε τα Στενά του Ορμούζ να μην αποτελούν απειλή από ένα έθνος που έχει αποκεφαλιστεί πλήρως» τονίζει ο Τραμπ
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συμμετέχει σε τελετή απονομής του Μεταλλίου Τιμής στην Ανατολική Αίθουσα του Λευκού Οίκου 9