Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η 19χρονη που πιστεύει ότι κυοφορεί τον Ιησού! [pics, vid]

Η 19χρονη που πιστεύει ότι κυοφορεί τον Ιησού! [pics, vid]

Ακόμα και οι γονείς της Haley περιγράφουν την κόρη τους ως παραληρηματική και παθολογική ψεύτρα, με τη 19χρονη να υποστηρίζει πως είναι έγκυος και κυοφορεί τον Ιησού!

“Είμαι έγκυος και είναι ο Ιησούς. Κανείς δεν πρόκειται να τον αρνηθεί γιατί είναι ο σωτήρας μου”, είπε η Haley στο σόου Dr Phil όταν τη ρωτήθηκε για την εγκυμοσύνη της. Η μητέρα της είπε ότι η κόρη της είναι παραληρητική, σχολιάζοντας ότι είναι παθολογική ψεύτρα που δεν είναι καν έγκυος.

Η οικογένεια της 19χρονης υποστήριξε πως η Haley παλιότερα έλεγε ότι πατέρας της είναι ο Eminem, ότι ήταν διαγωνιζόμενη στο American Idol και πως δώρισε ένα νεφρό στον άρρωστο αδερφό της. “Την πρώτη φορά που την άκουσα να το λέει, έλεγε ότι ο Ιησούς Χριστός είναι στο στομάχι της. Την κοίταξα σαν να είχε χάσει το μυαλό της. Είχε πέσει σε παραληρηματική δίνη”, τόνισε η μητέρα της Kristi.

Αν και η Haley έχει στρογγυλεμένο στομάχι, έχει υποβληθεί σε αρκετά τεστ εγκυμοσύνης και γυναικολογικές εξετάσεις που έχουν βγει αρνητικές. “Η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι ποιμένες στην εκκλησία δεν πιστεύουν ότι είμαι έγκυος, αλλά ξέρω ότι είναι ο Ιησούς. Ξέρω ότι η εγκυμοσύνη μου είναι αληθινή. Έχω πάρει τουλάχιστον 22 κιλά.

Ένα βράδυ που κοιμόμουν το μωράκι μου κλώτσησε το στομάχι μου και μπορούσα να αισθανθώ πως είναι εκεί, ακριβώς κάτω από τον αφαλό μου. Δεν με νοιάζει αν δεν με πιστεύει η οικογένειά μου. Δεν με νοιάζει τι λέει το τεστ ή οι γιατροί. Όταν γεννήσω το μωρό μου κανείς δεν θα τον αρνηθεί γιατί είναι ο σωτήρας μου”, τόνισε η Haley.

Οι δύο γυναίκες εμφανίστηκαν μαζί στην εκπομπή, με τη μητέρα να εκλιπαρεί για βοήθεια από τον ψυχολόγο. “Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω έτσι. Πρέπει να της φερόμαστε σαν να είναι πραγματικά έγκυος για να αποφευχθεί η σύγκρουση”, τόνισε η μητέρα της.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε