Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Η Lisa Kudrow αποκαλύπτει: Έχασα την μητέρα μου εν μέσω κορονοϊού και αισθάνθηκα σαν τέρας

Η Lisa Kudrow αποκαλύπτει: Έχασα την μητέρα μου εν μέσω κορονοϊού και αισθάνθηκα σαν τέρας

Η Φοίβη από τα Φιλαράκια, η ηθοποιός Lisa Kudrow, πρόσφατα και εν μέσω καραντίνας κορονοϊού έζησε μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της. Έχασε την μητέρα της. Και σε συνέντευξή της περιγράφει την πολύ σκληρή αυτή εμπειρία.

Η μητέρα της πέθανε στο τέλος Φεβρουαρίου. Μιλώντας στο Hollywood Reporter η 56χρονη ηθοποιός, είπε ότι δεν έχει μιλήσει ακόμα για τον χαμό της μητέρας της Nedra Stern, πριν από τρεις μήνες και πόσο δύσκολο ήταν να τηρηθούν οι αποστάσεις λόγω κορονοϊού στην κηδεία της.

«Ήμουν εγώ εκείνη που ζήτησα από τον Ραβίνο να πει σε όλους ότι δεν θα αγκαλιαστούμε με κανέναν καθώς ήμασταν στα επείγοντα μαζί της. Ήταν η πιο σκληρή απόφαση γιατί ακόμα τίποτα από αυτά που ζούμε σήμερα δεν ίσχυε τότε και τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης δεν ήταν σε ισχύ. 

«Ήμουν φρικαρισμένη και όλη μέρα σκεφτόμουν ότι κάποιος θα είχε κορονοϊό. Κάποιοι έδειξαν κατανόηση αλλά οι περισσότεροι με κοίταζαν σαν να ήμουν ένα τέρας όταν έκανα δυο βήματα πίσω, σήκωνα τα δυο μου χέρια και έλεγα “σας ευχαριστώ που ήρθατε”. Ήταν σκληρό».

Και συνεχίζει: «Αυτά τα πράγματα που μου ραγίζουν επίσης την καρδιά είναι όταν βλέπω γονείς που εργάζονται στα νοσοκομεία να επιστρέφουν σπίτι τους και να λένε: “θυμάσαι ότι πρέπει να μην πλησιάζεις τη μανούλα ε;”. Αυτό είναι ιδιαίτερα σκληρό για ένα 3χρονο παιδάκι. Πως μπορεί να το καταλάβει;»

«Τουλάχιστον εμείς κάναμε κηδεία κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν αμέτρητοι άνθρωποι για τους αγαπημένους τους που έχασαν μέσα στην πανδημία», λέει η ίδια.

«Όλοι προσπαθούσαν να με αγκαλιάσουν. Αλλά δεν θα άντεχα αν κάποιος κολλούσε από εμένα», λέει η ηθοποιός πριν αποκαλύψει ότι τόσο εκείνη όσο και κάποια άλλα μέλη της οικογένειάς της αρρώστησαν λίγες ημέρες μετά την κηδεία.

Την Ημέρα της Μητέρας η Lisa Kudrow ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της ίδιας με την μητέρα της από πολύ παλιά και βλέποντας κανείς τα σχόλια καταλαβαίνει ότι πολύ λίγοι γνώριζαν ότι την είχε χάσει.

«Έτσι είναι μια σπουδαία μητέρα. Αυτή στ’ αριστερά», έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This is what a great mother looks like. The one on the left, I mean. #mothersday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Kudrow (@lisakudrow) στις

Η Lisa Kudrow είναι σε καραντίνα με τον σύζυγό της Michel Stern και τον 22χρονο γιο τους Julian.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday my lovely son! @juls_magewls Thank you @bakeditmyself

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Kudrow (@lisakudrow) στις

 

Την ίδια ώρα είναι στον πάγο το πολυπόθητο reunion για τα Φιλαράκια λόγω κορονοϊού.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις