Κόσμος

Η Philips απολύει ακόμα 6.000 εργαζόμενους

Η Philips ανακοίνωσε ακόμα 6.000 απολύσεις μέσω κατάργησης θέσεων εργασίας, μέχρι το 2025.

Ο όμιλος Philips υποστήριξε πως οι απολύσεις γίνονται έπειτα από απώλειες που συνδέονται με την ανάκληση ελαττωματικών αναπνευστήρων για την άπνοια κατά τον ύπνο, η οποία επιβαρύνει εδώ και μήνες την επιχείρηση.

Αυτή η νέα μείωση του εργατικού δυναμικού, προστίθεται στην κατάργηση 4.000 θέσεων εργασίας που ανακοινώθηκε από τον όμιλο τον Οκτώβριο, όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Philips Ρόι Τζέικομπς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Reuters: Οι κίνδυνοι για τον Τραμπ από το «Βατερλώ» στο Ιράν, «ζοφερές οι συνέπειες του αδιεξόδου»
«Η συνέχιση του πολέμου θα ασκούσε περαιτέρω πίεση στον Τραμπ, τα ποσοστά του οποίου στις δημοσκοπήσεις μειώνονται ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών για το Κογκρέσο τον Νοέμβριο»
Ντόναλντ Τραμπ