Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Η Prada διέκοψε κάθε συνεργασία με τη γνωστή ηθοποιό που παράτησε τα παιδιά της

Η Prada διέκοψε κάθε συνεργασία με τη γνωστή ηθοποιό που παράτησε τα παιδιά της

Ο πολυτελής οίκος μόδας Prada διέκοψε τη συνεργασία με δημοφιλή Κινέζα ηθοποιό, εν μέσω καταγγελιών ότι μετά τον χωρισμό με τον σύντροφό της εγκατέλειψε τα παιδιά της που γεννήθηκαν από παρένθετες μητέρες.

Η παρένθετη μητρότητα είναι παράνομη στην Κίνα, απαγορεύτηκε το 2001, αλλά δεν είναι ασυνήθιστο εύπορα ζευγάρια από την Κίνα να πληρώνουν σε γυναίκες με έδρα στο εξωτερικό μεγάλα χρηματικά ποσά για να κυοφορήσουν τα μωρά τους.

Η Zheng Shuang, δημοφιλής τηλεοπτική ηθοποιός γνωστή για τους ρόλους της σε δραματικές σειρές εποχής, βρέθηκε αντιμέτωπη με σφοδρές αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι είχε αφήσει τον σύντροφό της με τα δύο παιδιά τους στις ΗΠΑ.

Το ζευγάρι φέρεται να χώρισε προτού γεννηθούν τα μωρά, επειδή ο φίλος της 29χρονης ηθοποιού, ήταν άπιστος.

Τέλος κάθε συνεργασία

Η Prada ανακοίνωσε ότι «τερμάτισε όλες τις σχέσεις συνεργασίας» με τη Zheng, η οποία εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια του για το Κινεζικό Νέο Έτος.

Στην ανακοίνωση δεν αναφέρεται γιατί διέκοψε τη συνεργασία με την ηθοποιό.

click4more: Προσπάθησε να ανεβάσει βίντεο στο Tik Tok από γραμμές τρένου και… τον σκότωσε τρένο

Η Aρχή Nομικών Yποθέσεων του κυβερνώντος Κομμουνιστικού Κόμματο της Κίνας πήρε θέση την Τετάρτη, επισημαίνοντας ότι «δεν είναι καθόλου αθώα» και την κατηγόρησε ότι εκμεταλλεύτηκε ένα νομικό κενό για να πληρώσει για παρένθετη κύηση στο εξωτερικό.

Η ηθοποιός μία μέρα νωρίτερα σε δήλωσή της είπε το θέμα είναι «πολύ λυπηρό και ιδιωτικό».

Ο πρώην σύντροφός της σε μήνυμα στην πλατφόρμα Weibo ανέφερε είχε μείνει στις ΗΠΑ για πάνω από ένα χρόνο για να «φροντίζει και να προστατεύσει δύο μικρές και αθώες ζωές».

Τα στοιχεία που καίνε την ηθοποιό

Αργότερα ένα πρόσωπο από τον φιλικό κύκλο του συντρόφου της Zheng δημοσίευσε έγγραφα για ένα αγόρι και ένα κορίτσι γεννημένα στις ΗΠΑ, τον Δεκέμβριο του 2019 και τον Ιανουάριο του 2020. Το ίδιο πρόσωπο που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του δημοσίευσε και ηχογραφήσεις από φερόμενες συζητήσεις της ηθοποιού με τους γονείς της. Οι συνομιλίες αποκαλύπτουν ότι η οικογένεια της Zheng ήθελε εκείνη να εγκαταλείψει τα παιδιά και να υιοθετηθούν από άλλους.

Οι αναφορές ότι η ηθοποιός εγκατέλειψε τα παιδιά της πυροδότησε ένα κύμα καταδίκης από χρήστες στα κινεζικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ορισμένους να την κατηγορούν ότι είναι «τρελή» και άλλους να υποστηρίζουν ότι ο πρώην φίλος της φταίει για τη διάλυση της σχέσης τους.

Η είδηση διακοπής της συνεργασίας δημοσιεύθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Prada στο Weibo και επίσης διαγράφηκαν οι αναρτήσεις της ηθοποιού που αφορούν την εταιρεία από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις