Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Η αινιγματική φωτογραφία του τελευταίου συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ [pic]

Η αινιγματική φωτογραφία του τελευταίου συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ [pic]

Με μια αινιγματική φωτογραφία που ανέβασε στα social media ο τελευταίος σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ Fadi Fawaz πυροδότησε τις φήμες πως κηδεύτηκε ο διάσημος τραγουδιστής.

Ο hair stylist Fadi Fawaz ανέβασε μια φωτογραφία εκκλησίας στο Instagram χωρίς συνοδευτικό σχόλιο, με τους θαυμαστές του διάσημου τραγουδιστή να υποθέτουν πως ήταν σημάδι κηδεύτηκε ο Τζορτζ Μάικλ.

Ο 53χρονος τραγουδιστής πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων από φυσικά αίτια, με την οικογένειά του τον τελευταίο καιρό να μην αποκαλύπτει τίποτα για τα σχέδια της κηδείας του.

Η οικογένεια σχεδίαζε να οργανώσει την κηδεία του σε ένα μικρό εκκλησάκι 30 θέσεων που απέχει μόλις 229 μέτρα μακριά από το σημείο που αναμενόταν να ταφεί μαζί με τη μητέρα του Lesley.

“Η κηδεία θα είναι πολύ μικρή και οικογενειακή. Το εκκλησάκι έχει χωρητικότητα μόλις 30 ατόμων και έτσι εκτός από την οικογένεια δεν θα υπάρχουν πολλοί άλλοι” είχε δηλώσει πηγή στη The Sun.

“Οι λεπτομέρειες είναι επτασφράγιστο μυστικό. Οι περισσότεροι θα ενημερωθούν λίγες ώρες πριν την κηδεία. Θέλουν να αποφύγουν να συγκεντρωθούν οι θαυμαστές του”.

Πηγή: The Sun

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε