Κόσμος

Η Air France ακύρωσε πτήση για Συρία

Η Air France πρωτοστατεί και στο εμπάργκο των επιβατικών πτήσεων μετά την απόφασή της να ματαιώσει την πτήση Παρίσι-Δαμασκός, εξαιτίας των βιαιοτήτων που σημειώνονται στη Συρία.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόκειται για την πτήση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 13:40 τοπική ώρα (14:40 ώρα Ελλάδας). Επίσης, η εταρεία δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τις υπόλοιπες πτήσεις αυτής της εβδομάδας.

“Η πτήση ΑF 570 Παρίσι-Δαμασκός ματαιώνεται εξαιτίας της κατάστασης στη Συρία”, δήλωσε εκπρόσωπος της Air France. Η πτήση αυτή επρόκειτο να προσγειωθεί στη Δαμασκό στις 21:10 τοπική και ώρα Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο εκπρόσωπο, η πτήση της επιστροφής που επρόκειτο ν΄αναχωρήσει από τη Δαμασκό στις 23:15 τοπική ώρα και θα έφθανε στο Παρίσι στις 05:35 αύριο το πρωί, επίσης ματαιώνεται.

“Η Air France δεν έχει ακόμα αποφασίσει για τις δυο άλλες πτήσεις που προβλέπονται γι΄αυτήν την εβδομάδα (Πέμπτη και Σάββατο). Παρακολουθούμε με μεγάλη προσοχή την κατάσταση στη Συρία”, πρόσθεσε ο κπρόσωπος της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον προηγούμενο μήνα είχε αποφασιστεί εμπάργκο στις πτήσεις από τη Συρία, ώστε αυτές να μην μπορούν να προσγειωθούν σε ευρωπαϊκό έδαφος. Το εμπάργκο αφορούσε μόνο τις εμπορευματικές πτήσεις αφού κάτι τέτοιο για τις επιβατικές θα εμπόδιζε τους ξένους υπηκόους να εγκαταλείψουν τη χώρα.

ΔΙΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κυρώσεις και εμπάργκο στη Συρία αποφασισε η Ευρώπη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Όλοι επωφελούνται» από την επιστροφή μου στην εξουσία λέει ο Τραμπ που κέρδισε 1,2 δισεκατομμύριο δολάρια από κρυπτονομίσματα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πρώην επιχειρηματίας των ακινήτων, κατηγορείται συχνά για συγκρούσεις συμφερόντων, ιδίως επειδή επένδυσε στα ψηφιακά νομίσματα
REUTERS
Ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή στην Ιζαμπέλ Ατζανί - Κρίθηκε ένοχη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα
Η 71χρονη ηθοποιός, δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ κρίθηκε ένοχη για εικονική δήλωση κατοικίας στην Πορτογαλία το 2016 και το 2017, για απόκρυψη ενός δανείου το 2013 και για μεταφορά ενός ποσού στις ΗΠΑ το 2014
Ιζαμπέλ Ατζανί
Αμβέρσα: Από το ισόγειο ξεκίνησε η φωτιά στην πολυκατοικία που στοίχισε τη ζωή σε 6 ανθρώπους – Ερευνάται τεχνική βλάβη
Διασώστες κατεβάζουν με σχοινιά τους ενοίκους - Πάνω από 200 άνθρωποι στο κτίριο - «Κλειστήκαμε στο διαμέρισμα και περιμέναμε στο μπαλκόνι» λέει ένοικος
Αμβέρσα