Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η ανατριχιαστική στιγμή που βρίσκουν την Kala αλυσοδεμένη [vid]

Η ανατριχιαστική στιγμή που βρίσκουν την Kala αλυσοδεμένη [vid]

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο από την ανατριχιαστική στιγμή που βρήκαν την 30χρονη Kala Brown αλυσοδεμένη.

Ο serial killer Todd Kohlhepp κρατούσε αλυσοδεμένη σαν σκυλί την Kala Brown σε εμπορευματοκιβώτιο, ενώ είχε σκοτώσει τον 32χρονο σύντροφό της Charlie Carver. Οι αστυνομικοί, που διερευνούσαν αναφορές για σεξουαλικό έγκλημα, είχαν ακούσει τις κραυγές της και εντόπισαν την Kala που είχε εξαφανιστεί με τον 32χρονο σύντροφό της Charlie Carver στις 30 Αυγούστου του 2016.

Η 30χρονη αποκάλυψε στις αρχές πως κρατούνταν αλυσοδεμένη στο εμπορευματοκιβώτιο για δύο μήνες και τρεφόταν κανονικά. “Με τη χάρη του Θεού βρήκαμε αυτό το κορίτσι ζωντανό”, είχε δηλώσει στο NBC News ο σερίφης Chuck Wright. Οι αρχές εξακολουθούν να ψάχνουν τον 32χρονο φίλο της Charlie Carver, το αυτοκίνητο του οποίου είχε βρεθεί στο ακίνητο, ενώ έχουν συλλάβει τον 45χρονο Todd Kohlhepp που είναι εγγεγραμμένος δράστης σεξουαλικών εγκλημάτων.

Η 30χρονη Kala Brown είχε μεταφερθεί σε τοπικό νοσοκομείο, με τον Wright να επισημαίνει ότι είναι εμφανώς ψυχολογικά τραυματισμένη. “Προσπαθούμε να βεβαιωθούμε ότι δεν έχουμε έναν κατά συρροή δολοφόνο στα χέρια μας. Θα μπορούσε να είναι κατά συρροή δολοφόνος”, τόνισε ο Wright.

H 30χρονη γυναίκα, όπως αποκάλυψε, εργαζόταν για τον κτηματομεσίτη Kohlhepp. Η φίλη της Leah Miller είπε στις αρχές ότι ξεκίνησε να εργάζεται για τον Kohlhepp μόνο λίγες εβδομάδες πριν εξαφανιστεί. Τον βοηθούσε να καθαρίσει τα ακίνητα πριν τα διαθέσει στην αγορά. “Υποτίθεται ότι θα έπρεπε να βοηθώ την Kala, αλλά πρόσφατα έκανα χειρουργική επέμβαση στον λαιμό. Είμαι σοκαρισμένη. Αναρωτιέμαι αν προσπάθησε να με προσεγγίσει πριν εξαφανιστεί. Είμαι χαρούμενη που είναι ζωντανή, αλλά πονάει η καρδιά μου γιατί δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί στον Charlie”, είχε δηλώσει η Leah Miller.

H Kala είπε στους ερευνητές ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα θύματα, με τον Kohlhepp να κατηγορείται για απαγωγή. “Προσπαθούμε να διελευκάνουμε τα πάντα και να διευθετήσουμε τις κατηγορίες με τις οποίες θα επιβαρυνθεί. Μια από τις κατηγορίες θα είναι η απαγωγή. Θα μπορούσε να προκύψει και κατηγορία φόνου. Θα μπορούσαν να είναι πολλά πράγματα”, τόνισε ο Wright.

Πράγματι, λίγες ημέρες μετά τη διάσωση της 30χρονης Kala, οι αρχές βρήκαν τα πτώματα ενός ζευγαριού στο σπίτι του serial killer Todd Kohlhepp. Τα πτώματα του 29χρονου Johny Joe Coxie και της 25χρονης Meagan Leigh McCraw Coxie, που είχαν εξαφανιστεί πριν από ένα περίπου χρόνο, βρέθηκαν στην έκταση 100 στρεμμάτων του Todd Kohlhepp στη νότια Καρολίνα. Από τη νεκροψία προέκυψε ότι η 25χρονη πυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ ο σύζυγός της από σφαίρα στον κορμό. Είχαν ταφεί στο ακίνητο, στο Woodruff, για περίπου 11 μήνες, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή. Οι δύο νέοι αναγνωρίστηκαν από τα οδοντιατρικά αρχεία και τα τατουάζ που κάλυπταν τα σώματά τους.

O Kohlhepp είχε προστεθεί στη λίστα δραστών σεξουαλικών εγκλημάτων το 1987 όταν καταδικάστηκε σε φυλάκιση για απαγωγή και επικίνδυνα εγκλήματα κατά παιδιών στην Αριζόνα. Ο 45χρονος έχει άδεια κτηματομεσίτη και πιλότου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε