Κόσμος

Η Αντζελίνα Τζολί κάνει δωρεά ενός εκατ. δολαρίων για γεύματα σε παιδιά

Μεγάλη είναι η δωρεά από την Αντζελίνα Τζολί που κάνει ό,τι μπορεί για να εξασφαλίσει πως τα παιδιά στις ΗΠΑ δεν θα πληγούν από την πανδημία του κορονοϊού.

Με τα σχολεία να έχουν κλείσει σε όλη την αμερικανική επικράτεια οι μαθητές ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που βασίζονται σε σχολικά γεύματα κινδυνεύουν να μην τρέφονται.

Για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, η Αμερικανίδα ηθοποιός και σκηνοθέτης δώρισε το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων στην οργάνωση No Kid Hungry οργάνωση που διανέμει βοήθεια σε κοινότητες για να παράσχουν γεύματα σε παιδιά που σιτίζονται στα σχολεία, σύμφωνα με το People.

«Από αυτήν την εβδομάδα, πάνω από ένα δισεκατομμύριο παιδιά σε όλο τον κόσμο είναι εκτός σχολείου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού» ανέφερε η Αντζελίνα Τζολί σε δήλωσή της.

«Πολλά παιδιά εξαρτώνται από τη φροντίδα και τη διατροφή που λαμβάνουν κατά τη διάρκεια των σχολικών ωρών, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν 22 εκατομμυρίων παιδιών στην Αμερική, που εξαρτώνται από τη στήριξη σίτισης. Η οργάνωση Kid Hungry καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες για να φτάσει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά» σημείωσε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η οργάνωση No Kid Hungry έχει ήδη διανείμει βοήθεια δύο εκατομμυρίων δολαρίων σε 78 διαφορετικές οργανώσεις σε 30 πολιτείες στις ΗΠΑ.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ ζητά 20 εκατ. δολάρια από την κυβέρνηση Τραμπ για την κράτησή του
Οι δικηγόροι του καταγγέλλουν εδώ και καιρό μια «πολιτικά υποκινούμενη» και αδικαιολόγητη σύλληψη, που έχει στόχο να φιμώσει τις διαμαρτυρίες κατά του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα
Ο φιλοπαλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ
Έτοιμος ο Νετανιάχου να διαπραγματευτεί με τη Χαμάς για το τέλος του πολέμου: Επιμένει στους όρους της η οργάνωση
Οι όροι του Νετανιάχου για τον οριστικό πόλεμο στην αιματοβαμμένη Γάζα - 66 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε νέο βομβαρδισμό που εξαπέλυσε το Ισραήλ - 11 από αυτούς παιδιά
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Σε διαθεσιμότητα 6 πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ
Ο ένοπλος πυροβόλησε τον Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που εκφωνούσε ομιλία σε προεκλογική συγκέντρωση στην πόλη Μπάτλερ της Πενσιλβάνιας, τραυματίζοντάς τον στο δεξί αυτί
Ντόναλντ Τραμπ