Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η απατημένη πρώην του Ολάντ εύχεται στην Μπριζίτ Μακρόν… “καλό κουράγιο”

Η απατημένη πρώην του Ολάντ εύχεται στην Μπριζίτ Μακρόν… “καλό κουράγιο”

Την Κυριακή (14.05.2017) ο Εμμανουέλ Μακρόν θα γίνει και επίσημα ο “ένοικος” του Μεγάρου των Ηλυσίων αντικαθιστώντας τον Φρανσουά Ολάντ. Τότε και η Μπριζίτ Τρονιέ γίνεται και επίσημα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας. Λίγες ώρες πριν από την είσοδο του Πρώτου Ζευγαριού, η Βαλερί Τριερβελέρ, επί χρόνια σύντροφος του Ολάντ της εύχεται “κουράγιο”.

Σε συνέντευξή της στο γαλλικό περιοδικό Elle, η απατημένη πρώην του Ολάντ όταν ρωτήθηκε τι θέλει να συμβουλεύσει την νέα Πρώτη Κυρία της χώρας, είπε: “Δεν έχω να πω πολλά, παρά μόνο: Καλό κουράγιο, Μπριζίτ!”.

Η ίδια στάθηκε και στο πλευρό της Πενελόπι Φιγιόν, πρωταγωνίστρια του Penelopegate, του σκανδάλου που στοίχειωσε τον Φιγιόν και τερμάτισε την πολιτική του καριέρα. “Ας πούμε ότι είχα συμπάθεια γι’ αυτήν, επειδή δεν είναι ποτέ εύκολο να αντέξεις το μίσος των μέσων ενημέρωσης” ανέφερε.

Η Τριερβελέρ ήταν εξώφυλλο παντού το 2014, όταν και έμαθε από δημοσιεύματα πως ο Φρανσουά Ολάντ διατηρούσε κρυφή σχέση με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ. Δυο εβδομάδες αργότερα, ο Ολάντ ανακοίνωσε επίσημα τον χωρισμό τους. 

Ωστόσο, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο... Λίγους μήνες αργότερα, η δημοσιογράφος εξέδωσε το βιβλίο της με τίτλο “Merci pour ce moment” (Ευχαριστώ γι’ αυτή τη στιγμή), στο οποίο γράφει λεπτομέρειες για την σχέση της με τον Ολάντ. Χαρακτηριστικό είναι το σημείο όπου λέει πως αν και αριστερός, ο σύντροφος της αποκαλούσε «ξεδοντιάρηδες» τους φτωχούς.

Πηγή: leparisien

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε