Σάββατο, 4 Μαΐ
19oC Αθήνα

Η αποκάλυψη της Καμίλα Πάρκερ για τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον πρίγκιπα Κάρολο

Η αποκάλυψη της Καμίλα Πάρκερ για τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον πρίγκιπα Κάρολο
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Συνέντευξη στο περιοδικό “Vogue” παραχώρησε η Καμίλα Πάρκερ, η οποία μίλησε για τη σχέση της με τον πρίγκιπα Κάρολο, τα πρώτα χρόνια που ήταν μαζί, αλλά και πόσο… κακομαθαίνει τα εγγόνια της. 

Όπως είπε η Δούκισσα της Κορνουάλης, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγος της έχουν πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά προσπαθούν πάντα να βρίσκουν λίγο χρόνο να περάσουν μαζί. “Μερικές φορές δεν είναι εύκολο να βρεις τις ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και γάμου”, παραδέχτηκε, προσθέτοντας ότι οι δυο τους φροντίζουν «να καθίσουμε μαζί, να πιούμε ένα φλιτζάνι τσάι και να μιλήσουμε για την ημέρα μας… Ξέρεις, όταν φεύγουμε, το πιο ωραίο πράγμα είναι ότι καθόμαστε και διαβάζουμε τα βιβλία μας σε διαφορετικές γωνιές του δωματίου μας».

Η Καμίλα Πάρκερ αποκάλυψε ότι τα πρώτα χρόνια της σχέσης της με τον Πρίγκιπα Κάρολο δεν ήταν «εύκολα», λόγω των αρνητικών αντιδράσεων της κοινής γνώμης.

«Ήμουν στο στόχαστρο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρέπει απλά να βρεις έναν τρόπο να ζήσεις με αυτό. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κοιτούν συνέχεια και να τον επικρίνουν. Αλλά νομίζω ότι τελικά το ξεπερνώ κάπως και συνεχίζω τη ζωή μου με αυτό».

Εκτός από τα θετά εγγόνια της, η Καμίλα Πάρκερ έχει και πέντε εγγόνια μεταξύ 12 και 14 ετών από τον γιο της, Τομ, και την κόρη της, Λόρα. Όπως παραδέχτηκε, τα κακομαθαίνει, ενώ άλλες φορές την ξαφνιάζουν. “Τα κορίτσια αρχίζουν να ασχολούνται με ρούχα και μακιγιάζ και είναι κάπως τρομακτικό όταν τα βλέπεις με τρυπημένα αυτιά, έντονο μακιγιάζ και αστεία μαλλιά…”.

Λέει ότι κακομαθαίνει τα εγγόνια της, που είναι μεταξύ 12 και 14 ετών, αλλά μερικές φορές ξαφνιάζεται από αυτά.

«Τα κορίτσια αρχίζουν να ασχολούνται με ρούχα και μακιγιάζ και, ξέρεις, είναι μάλλον τρομακτικό όταν τα βλέπεις, να βγαίνουν με τρυπημένα αυτιά, έντονο μακιγιάζ και μαλλιά βαμμένα με αστεία χρώματα», είπε. 

Πηγή φωτογραφιών: Αρχείο Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις