Κόσμος

Η δανέζικη εταιρεία Ramboll αποσύρθηκε από την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2

Η δανέζικη εταιρεία Ramboll απέσυρε την συμμετοχή της από το έργο κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2, που συνδέει τη Ρωσία και τη Γερμανία, φοβούμενη την επιβολή κυρώσεων εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών, γράφει η εφημερίδα Politiken επικαλούμενη δική της πηγή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η εφημερίδα, η εταιρεία Ramboll δεν θα συμμετάσχει στην ολοκλήρωση της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου.

Click4More: Πολωνία: Πρόστιμο ρεκόρ 6,4 δισ.ευρώ στην Gazprom για τον αγωγό Nord Stream 2
Η ίδια η εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία αυτή. «Δυστυχώς δεν θα το σχολιάσουμε αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ramboll.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τζίμι Κίμελ αποκάλεσε «μανιακό» τον Τραμπ γιατί υπερασπίστηκε τον πράκτορα της ICE που σκότωσε γυναίκα στη Μινεάπολη
«Είδα αυτό το βίντεο. Δεν μου φάνηκε ότι κάποιος ποδοπατήθηκε. Μου φάνηκε σαν μια γυναίκα να φοβήθηκε, να προσπάθησε να απομακρυνθεί και τη πυροβόλησαν» είπε ο διάσημος παρουσιαστής
Ο Τζίμι Κίμελ
11