Κόσμος

Η δανέζικη εταιρεία Ramboll αποσύρθηκε από την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η δανέζικη εταιρεία Ramboll απέσυρε την συμμετοχή της από το έργο κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2, που συνδέει τη Ρωσία και τη Γερμανία, φοβούμενη την επιβολή κυρώσεων εκ μέρους των Ηνωμένων Πολιτειών, γράφει η εφημερίδα Politiken επικαλούμενη δική της πηγή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει η εφημερίδα, η εταιρεία Ramboll δεν θα συμμετάσχει στην ολοκλήρωση της κατασκευής του αγωγού φυσικού αερίου.

Click4More: Πολωνία: Πρόστιμο ρεκόρ 6,4 δισ.ευρώ στην Gazprom για τον αγωγό Nord Stream 2
Η ίδια η εταιρεία αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία αυτή. «Δυστυχώς δεν θα το σχολιάσουμε αυτό», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ramboll.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Οι ΗΠΑ χαιρετίζουν την αμυντική συνεργασία Ελλάδας με Ισραήλ – «Προωθεί στόχους για την ασφάλεια»
Το σχόλιο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ έρχεται μετά την υπογραφή στο Τελ Αβίβ της συμφωνίας ύψους 3,035 δισ. ευρώ, για την ανάπτυξη του πολυεπίπεδου αντιαεροπορικού και αντιβαλλιστικού συστήματος
Πύραυλοι