Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η διάδοχος του βελγικού θρόνου πριγκίπισσα Ελισάβετ σε σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση

Η διάδοχος του βελγικού θρόνου πριγκίπισσα Ελισάβετ σε σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση

Είναι μόλις 20 χρόνων αλλά έχει ήδη περάσει από στρατιωτική εκπαίδευση και ετοιμάζεται να γίνει η πρώτη βασίλισσα του Βελγίου μετά τον πατέρα της, βασιλιά Φίλιππο. Ο λόγος για την βασίλισσα Ελισάβετ που αντί για κάποιο σικάτο φόρεμα, φορά στρατιωτική στολή και κάνει εξαντλητικές ασκήσεις επί εδάφους.

Νέες φωτογραφίες που δημοσιοποίησε το παλάτι του Βελγίου, δείχνουν την μικρή βασίλισσα με στρατιωτική στολή, βαμμένο πρόσωπο, να κρατάει όπλο και να εκπαιδεύεται στη θερινή στρατοπέδευση της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας.

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται όλο το διάστημα του Ιουλίου και επιτρέπει στους εκπαιδευόμενους να αποκτήσουν δεξιότητες και γνώσεις σε τεχνικές περιπολίας και ηγεσίας. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες δοκιμάζονται στο πώς μπορούν να διαχειριστούν το άγχος και την κόπωση κατά τη διάρκεια εξαντλητικών ασκήσεων επί εδάφους.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Belgian Royal Palace (@belgianroyalpalace)

Η πριγκίπισσα αποφοίτησε από την Ακαδημία το 2021, αφού σπούδασε κοινωνικές και στρατιωτικές επιστήμες για ένα χρόνο. Αυτή τη στιγμή είναι εγγεγραμμένη στο Lincoln College της Οξφόρδης. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι και ο μικρότερος αδελφός της, πρίγκιπας Γκάμπριελ, θα ακολουθήσει τα βήματά της στο στρατιωτικό κολέγιο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Τatler.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις