Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Η διάσημη παραλία που είναι από τις πιο πολυσύχναστες του κόσμου [φωτό]

Η διάσημη παραλία που είναι από τις πιο πολυσύχναστες του κόσμου [φωτό]

Είναι σίγουρα μία από τις πιο διάσημες και ταυτόχρονα πιο πολυσύχναστες παραλίες του κόσμου.

Μόνο που όταν βρεθείς εκεί την ώρα της αιχμής, ίσως δυσκολευτείς να βρεις χώρο ακόμη και για να απλώσεις την πετσέτα σου. Η παραλία Ipanema στο Ριο ντε Τζανέιρο είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία του κόσμου. Είναι η παραλία που δεν έχει απλά τραγουδηθεί, αλλά έχει… υμνηθεί σε όλο τον πλανήτη. Εδώ ο χρόνος κυλά στους ρυθμούς της μπόσα νόβα, του ποδοσφαίρου στην άμμο αλλά και του footvolley που παίζεται συχνά στις παραλίες της Βραζιλίας.

Η Ipanema είναι το ορόσημο της πόλης, και κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια λάτρεις της θάλασσας. Η παραλία αυτή είναι επίσης ένα ιδανικό μέρος για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ και την ηλιοθεραπεία. Όλα αυτά, όμως, υπό την προϋπόθεση ότι θα βρεις λίγα μέτρα για να απλώσεις την πετσέτα σου στην παραλία…

Οι παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο, Κόπα Καμπάνα, Ιπανέμα, Nτιάμπο, Αρποαντόρ, Λέμε είναι γεμάτες από τουρίστες και κατοίκους. Για τους κατοίκους του Ρίο οι παραλίες αυτές είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους, και πηγή φθηνής διασκέδασης αλλά και μοναδικών επαγγελματικών ευκαιριών.

Δείτε φωτογραφίες από την διάσημη παραλία, την ώρα της αιχμής.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις