Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Η φρίκη του πολέμου στη Συρία: Συγκλονίζει ο πατέρας με τα νεκρά δίδυμα στην αγκαλιά του [vid]

Η φρίκη του πολέμου στη Συρία: Συγκλονίζει ο πατέρας με τα νεκρά δίδυμα στην αγκαλιά του [vid]

Ραγίζει καρδιές η εικόνα ενός πατέρα με τα νεκρά δίδυμα παιδιά στην αγκαλιά του μετά τον βομβαρδισμό με τοξικό αέριο στην επαρχία Ιντίλμπ στη Συρία.

Η περιγραφή του μετά την επίθεση με δεκάδες νεκρούς είναι συγκλονιστική, ενώ η εικόνα με τα νεκρά δίδυμα στην αγκαλιά του συγκλονίζει τον κόσμο. Έχασε τα 9 μηνών δίδυμα παιδιά του, τον αδερφό του, τον ανιψιό και την ανιψιά του. Τα περισσότερα μέλη της οικογένειάς του.

“Ήμουν ακριβώς δίπλα τους. Τα μετέφερα έξω με τη μητέρα τους. Τα πήρα έξω. Είχαν τις αισθήσεις τους. Δέκα λεπτά αργότερα μπορούσαμε να μυρίσουμε τα τοξικά. Τα παιδιά μου δεν μπορούσαν να το αντέξουν. Τα πήγα στο νοσοκομείο και πήγα να βρω τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μου. Ο αδερφός μου Yasser μαρτύρησε, δεν μπορούσα να τον σώσω. Ο αδερφός μου Abdel Kareem μαρτύρησε, δεν μπορούσα να τον σώσω. Ο γιος του αδερφού μου Mohamad. Δεν μπορούσα να τον σώσω. Ο ανιψιός μου Ammar. Δεν μπορούσα να τον σώσω. Η ανιψιά μου Shaimaa. Δεν μπορούσα να τη σώσω. Η νύφη μου. Δεν μπορούσα να τη σώσω. Μαρτύρησαν όλοι”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε