Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η Γκουίνεθ Πάλτροου λατρεύει την σύντροφο του… πρώην της!

Γκουίνεθ Πάλτροου
Φωτογραφία Αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αν έχετε… δυσκολίες να συμπεριφερθείτε κόσμια απέναντι σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχετε πια ερωτικές σχέσεις, πάρτε μαθήματα από την Γκουίνεθ Πάλτροου!

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φιλοξενείται στο εξώφυλλο του Harper’s Bazaar και μιλάει στη συνέντευξη που παραχώρησε για τους άντρες της ζωής της, μεταξύ των οποίων για τον πρώην σύζυγό της Κρις Μάρτιν, αλλά και για τη σημερινή σύντροφό του Ντακότα Τζόνσον.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει πολλά συναισθήματα για την Τζόνσον και από ότι φαίνεται όλα είναι θετικά

Όπως εξήγησε, «την αγαπώ. Μπορώ να καταλάβω πως αυτό φαίνεται κάπως περίεργο και ασυνήθιστο. Αλλά νομίζω ότι, στην περίπτωση αυτή, απλώς το πέρασα σταδιακά και τη λατρεύω».

Μίλησε και για τον γάμο της με τον Μάρτιν και για τα πέντε χρόνια που πέρασαν μέχρι να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον είχαν «αποσυνδεθεί»

«Δεν υπάρχει μία γραμμή τέλους», είπε και συμπλήρωσε ότι όταν υπάρχουν και παιδιά σε μία σχέση τότε αυτή δεν τελειώνει, αλλά μπαίνει σε μία διαδικασία συνεχούς επαναπροσδιορισμού.

Εάν δεν υπάρχουν παιδιά, είπε η ηθοποιός, δεν υπάρχει και λόγος να μπαίνει κανείς σ’ αυτή τη διαδικασία. «Μερικοί άνθρωποι το κάνουν», είπε και πρόσθεσε μιλώντας για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της λέγοντας ότι «έχουμε μάθει πώς να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Αγαπιόμαστε. Γελάμε. Έχουμε την καλύτερη σχέση μεταξύ μας. Είναι πραγματικά ωραίο».

Η Πάλτροου μίλησε για έναν ακόμα πρώην της. Τον Μπραντ Πιτ λέγοντας πως «είμαι φίλη με τον Μπραντ Πιτ, δεν έχω κακές σκέψεις».

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις