Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Ιβάνκα Τραμπ ήθελε να πάει στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν κάνοντας έξαλλο τον πατέρα της

Ιβάνκα Τραμπ

Και όμως η Ιβάνκα Τραμπ, η κόρη του απερχόμενου Προέδρου των ΗΠΑ, ήθελε να παραστεί στην ορκωμοσία του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν αλλά την απέτρεψε ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ λέγοντάς της ότι θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της.

Πηγές από τον Λευκό Οίκο ανέφεραν στην Daily Mail ότι προκειμένου να σώσει την πολιτική της καριέρα η Ιβάνκα είχε αποφασίσει να παραστεί στην ορκωμοσία στις 20 Ιανουαρίου σε αντίθεση με τον πατέρα της ο οποίος είπε ότι δεν θα παραβρεθεί.

Πιστεύοντας ότι οι πολιτικές της φιλοδοξίες κινδυνεύουν με την στάση του πατέρα της και Προέδρου των ΗΠΑ και την εισβολή στο Καπιτώλιο των οπαδών της ήθελε να δείξει ένα καλό πρόσωπο προς τους Δημοκρατικούς.

Όμως μόλις ανακοίνωσε την απόφαση αυτή στον πατέρα της εκείνος έγινε έξαλλος.

Της είπε ότι θα ήταν η μεγαλύτερη προσβολή προς τον ίδιο να συναγελαστεί με τους απατεώνες που προσπαθούν να τον ανατρέψουν και ότι η οικογένεια πρέπει να είναι ενωμένη. Της είπε ακόμα ότι μια τέτοια κίνηση θα κόστιζε στην ίδια εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους και θα ήταν η χειρότερη απόφαση της ζωής της. 

Η Ιβάνκα Τραμπ όλο το διάστημα της θητείας του Ντόναλντ Τραμπ ήταν σύμβουλός του και δεν έκρυψε ποτέ την φιλοδοξία της να κατέβει υποψήφια ακόμα και για Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις