Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Η κατάρα της Δυναστείας των Getty – Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου κι άλλος κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας

Η κατάρα της Δυναστείας των Getty

Η κατάρα της δυναστείας των Getty, φαίνεται να επιβεβαιώνει το γνωμικό ότι «το χρήμα δεν φέρνει την ευτυχία» Μια δυναστεία με αμύθητα πλούτη έχει χτυπηθεί πολλές φορές από τον θάνατο και αυτό ήρθε τραγικά να επιβεβαιωθεί από την είδηση του χαμού του John Gilbert Getty, εγγονού του μεγιστάνα του πετρελαίου J. Paul Getty.

Ο John Gilbert Getty, ήταν μουσικός και πέθανε στα 52 του χρόνια. Τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σαν Αντόνιο του Τέξας την περασμένη Παρασκευή. Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από την οικογένεια την Δευτέρα. 

«Με βαριά καρδιά ο Gordon Getty ανακοινώνει τον θάνατο του γιου του John Gilbert Getty», τόνιζε σε ανακοίνωση εκπρόσωπος της οικογένειας.

Ο John είχε μια 25χρονη κόρη την Ivy Getty, την οποία λάτρευε όπως λένε όσοι τους γνώριζαν. Η οικογένεια έχει στιγματιστεί από πολλούς θανάτους τα τελευταία χρόνια.

Ο αδερφός του John, Andrew Rork Getty, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες το 2014 σε ηλικία 47 ετών.

Έχει άλλα δυο αδέρφια, τον Peter και τον Billy. Η μητέρα τους έφυγε από την ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η 25χρονη κόρη του Ivy, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της με κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ivy getty (@ivygetty)

«Ο πατέρας μου ήταν ο πιο κουλ άνθρωπος στον πλανήτη. Θα είμαι πάντα η πιο περήφανη κόρη», έγραψε μεταξύ άλλων.

Παρότι δεν υπήρχαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας όσον αφορά στον θάνατό του, πολλά μέλη της οικογένειας είχαν περιπέτειες με χρήση ναρκωτικών και έτσι κάποιοι μιλούν για την κατάρα των Getty.

Ο πατέρας του 52χρονου, ο Gordon Getty έχασε δυο αδέρφια. Τον έναν από υπερβολική χρήση ναρκωτικών και τον άλλων από καρκίνο, ενώ μια από τις νύφες του πέθανε από υπερβολική χρήση ηρωίνης.

Επίσης, ένας ανιψιός του είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο μετά από εγκεφαλικό που προκλήθηκε από ναρκωτικά και μια ανιψιά του έχει AIDS.

Η περιουσία του Gordon Getty υπολογίζεται σύμφωνα με το Forbes σε 2,1 δισ δολάρια.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις