Σάββατο, 18 Μαΐ
17oC Αθήνα

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «περνούν μια κόλαση», λέει συνεργάτιδά τους

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ «περνούν μια κόλαση», λέει συνεργάτιδά τους
Φωτογραφία: ΑΠΕ ΜΠΕ

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ “περνούν μια κόλαση”, σύμφωνα με τη στενή συνεργάτιδά τους, Amaia Arrieta.

Η Arrieta, η οποία εργάζεται ως στυλίστρια για τα τρία παιδιά των Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπα Γουίλιαμ από τότε που ο πρίγκιπας Τζορτζ ήταν μωρό, μοιράστηκε την ανησυχητική αυτή είδηση για το ζευγάρι μετά τη διάγνωση της πριγκίπισσας με καρκίνο.

“Είμαι συντετριμμένη αυτή τη στιγμή, νομίζω ότι περνούν μια κόλαση, ελπίζω ότι θα επιστρέψουν. Είναι πραγματικά προσωπικό”, δήλωσε η Arrieta στην Telegraph.

Η σχεδιάστρια παιδικών ρούχων, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της ομώνυμης εταιρείας Amaia, απέφευγε μέχρι τώρα να αποκαλύψει πληροφορίες για το ζευγάρι.

Αν και δεν είναι σαφές τι την έκανε να προχωρήσει σε αυτή την αποκάλυψη- τη στιγμή μάλιστα που η πριγκίπισσα συνεχίζει να λαμβάνει χημειοθεραπεία για την κατάστασή της-  τα σχόλια της Arrieta υποδηλώνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Σε άλλο σημείο, η Arrieta αναφέρθηκε και στον ρόλο της ως στυλίστρια του πρίγκιπα Τζορτζ, της πριγκίπισσας Σάρλοτ και του πρίγκιπα Λούις.

“Το να ντύνω τη βασιλική οικογένεια μου δίνει τόση υπερηφάνεια, πραγματικά νοιάζομαι για το πώς φαίνονται”, είπε στο πρακτορείο.

Η Arrieta δήλωσε ότι συνεργάζεται στενά με την τωρινή νταντά των παιδιών, Maria Borrallo, για το ντύσιμο των παιδιών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις