Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η κίνηση της Μέγκαν παραμονές του γάμου που εξόργισε την Βασίλισσα Ελισάβετ

Η κίνηση της Μέγκαν παραμονές του γάμου που εξόργισε την Βασίλισσα Ελισάβετ

Ένα απίστευτο παρασκήνιο έρχεται στο φως της δημοσιότητας μέσα από ένα βιβλίο για όσα έγιναν παραμονές του γάμου της Μέγκαν Μάρκλ με τον Πρίγκιπα Χάρι.

Στο βιβλίο του Robert Jobson αποκαλύπτεται ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ τα είπε ένα χεράκι στον εγγονό της πρίγκιπα Χάρι για την τιάρα που θα φορούσε η Μέγκαν την ημέρα του γάμου της. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βιβλίο ο Χάρι είπε τον περασμένο Μάιο στο προσωπικό του Παλατιού: «Ό,τι ζητήσει η Μέγκαν θα το έχει».  Η Δούκισσα του Σάσεξ είχε ζητήσει να φορέσει μια τιάρα με σμαράγδια αλλά της είπαν ότι δεν μπορεί να την φορέσει γιατί τα οι πολύτιμοι αυτοί λίθοι ήταν από την Ρωσία.

Τότε, σύμφωνα με όσα μεταδίδει η SUN, η Βασίλισσα Ελισάβετ παρενέβη και είπε: «Θα φορέσει την τιάρα που θα της δώσω εγώ!» Μάλιστα, η Βασίλισσα απαίτησε να φορέσει βέλο η Μέγκαν αφού αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος της.

Όταν ο Χάρι είπε στη Μέγκαν ότι δεν μπορεί να φορέσει την τιάρα που είχε επιλέξει έγινε χαμός, σύμφωνα με την Sun. Τελικά, η Μέγκαν φόρεσε την τιάρα με διαμάντια και πλατίνα… Την διάλεξε η ίδια από την συλλογή της Βασίλισσας στο Μπάκινγχαμ.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις