Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Η κόρη του Ρήγκαν “κράζει” τον Ντόναλντ Τράμπ!

Η κόρη του Ρήγκαν “κράζει” τον Ντόναλντ Τράμπ!

Δεν είναι πλέον πολύ καλά τα πράγματα για τον Ντόναλντ Τράμπ αφού εκτός από το ίδιο του το κόμμα το οποίο ψάχνει τρόπους να τον “ξεφορτωθεί” η κόρη ενός Προέδρου σύμβολο για τις ΗΠΑ και μάλιστα ρεπουμπλικάνου, η Πάτι Ντέϊβις, κόρη του Ντόναλντ Ρήγκαν εξαπολύει διμεία επίθεση εναντίον του!

Η Πάτι Ντέιβις, με αφορμή την δήλωση του Τράμπ ο οποίος κάλεσε τους οπαδούς του να πυροβολήσουν την Χίλαρι Κλίντον, σε ανάρτησή της στο facebook γράφει:

Προς τον Ντόναλντ Τράμπ: «Είμαι η κόρη εντός άνδρα ο οποίος πυροβολήθηκε από κάποιον ο οποίος “εμπνεύσθηκε” από μια ταινία, από κάποιον ο οποίος πίστευε ότι αν σκότωνε τον πρόεδρο θα του έδινε σημασία η πρωταγωνίστρια της ταινίας. Το τρομακτικό σας σχόλιο για την δεύτερη τροπολογία ακούστηκε σε όλο τον κόσμο. Το άκουσαν λογικοί άνθρωποι που ανατριχιάζουν με την αγάπη σας για την λεκτική βία.  Το ακουσαν οι υποστηρικτές σας πολλοί από τους οποίους φωνάζουν χαιρέκακα και θυμωμένα «Κλείστην μέσα!» στις συγκεντρώσεις σας. Το άκουσαν άνθρωποι που κάθονται μόνοι σε ένα δωμάτιο με τις σκοτεινές τους φαντασιώσεις και ο οποίος βλέπει την βία ως έναν τρόπο για να αφήσει το σημάδι του στον κόσμο και απλά ψάχνει για ιδέες. Ναι, κύριε Τράμπ, οι λέξεις μετράνε. es, Mr. Trump, words matter. Αλλά αυτό το ξέρετε και αυτό τα κάνει όλα πιο τρομακτικά».

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε